Haribo42 Kızlar 3 tane tulum aldım bi tane hastane çıkışı aldım 5 li ama sanki geniş biraz 3 aylık almışım herkes küçülüyo hemen diyince o anki aklımla öyle almışım ama şimdi diyorum yine alıyım 5 li takım kaç tane alım
Sengulkrgz Haribo42 Çevremdekilerden edindigim tecrubelerle ben 11 cift 03 ay alt ust takim aldim.Sebebi yenidogan bebek cok kusuyor ustu basi hep mahvoluyor terliyor vs diye fazladan aldim zibinda 8 9 adet aldim. Bunun disinda 5 li 1 tane hastane cikisi alacagim baska da bir sey almayacagim.Onun haricinde diger kiyafetleri 36 ay 69 ay 912 ay 12 18 ay hep...Karisik olarak da yaklasik 20 25 adet de boyle takimlar var.
Alarasel Haribo42 5 li alcağına bnce 4 5 ızun kol çıtçıtlı tulum be üstler al altlarda patikli patiksz
Zeynpatak Haribo42 1 tane 10 lu hastane cikisi . 5 tane 5 li yenidogan . 2 tane de tulum 7 8 tane de ic zibin almistim .bunlar bana yetiyor . 2 gunde bir camasir yikiyorum . 45 gunluk bebegim var 2500 dogdu tulumlar kucuk gelmeye basladi hastane cikisi da oyle . Kucuk dogmasina ragmen en fazla 2 aylik olana kadar giyecek yani . Cok fazla almayin . 3 - 6 ay olanlara gecicez sanirim bikac hafta sonra
Papatyam34 Haribo42 ben 1 adet 10 lu 2 adet 5 li hastane çıkışı bi kaç tane de alt üst takım almıştım yetmedi 😒 lohusalıgın 3. Günü e bebek e alışverişe gittim 😬
belismomy Hastaneye en az 7 (süslü takımları eve giderken giydirceklerdahil ) takım al kuzum yeni doğan ne olır ne olmaz küçük çorap atlet tarzıı değilde böyle çapraz bağlamalı ince üstler var onlardan al kuzum kusması olursa diye küçük mendillerden alın birde
Haribo42 belismomy tmm bende o zmn doğru düşünmüşüm😍 alıyım inş bikaç tane daha 😍😍 ayy çok heyecanlıyım alışveriş yapmak insana enerji veriyo😂
Zeynepzeze Hala kaç tane hangisinden alacağımı bilmiyorum 🤷♀️ 10 lu hastane çıkışı bir tane 5li 2 tane, 3 tane tulum daha hatırlamadığım var mı bilmiyorum ama bir kaç tane de altlı üstlü alayım diyorum
Haribo42 edanvrykr ay bide benm erken doğum riskim var mağazaya gidip alamıyorum malesef çok üzücü ya hep internetten bakmak zorunda kalıyprım bu sefer kafam karışıyo
petitehatunn 3 aylıklar büyük gibi yenidoğanlar küçük gibi geliyor gözüme 🙄 Gerçekten kaç yenidoğan almayız acaba
Haribo42 petitehatunn dimi banada öyle geliyor yaaa resmen duygularıma tercüman oldun. Bide erken doğum riskim var siyorum erken gelirse daha uzun giyicek mecbur fazla lazım?
Sengulkrgz Haribo42 yaniii mantikli alisveris yaptim kim ne derse desin vallahi ablam gunde 3 4 defa ust bas degistiriyordu ya kusuyordu ya terliyordu ya ustune sut bulasiyordu.4 ablam var bu arada ve 13 yigenim var 🤗 o yuzden 11 tane alt ust 03 ay takim aldim...8-9 adet kisa kol zibin aldim.Karadenizde olacagiz sifir kol almadim orasi zaten yazi da soguk bir yer🤗
Zeynepzeze Haribo42 Öyle stres yapma. Yetmezse iki dakika söylersin internetten 2 günde gelir. Yetmediği yerde öyle yaparsın
Haribo42 Zeynepzeze 😂😂😂 bide hep diyolarya 3 aylıkken 6 aylık giyiyo diye :)) 6 aylıklen ne giyiyo o zamn valla bi değişik ya
1ogrencianne Haribo42 benim de minik yeğenim var gerçekten öyle oluyor 6 aylıkken 9 aylık kıyafeti giyiyor çok iri olmamasına rağmen bacak araları sıkıyor. O yüzden ben tek aya yoğunlaşmadım biraz yenidoğan aldım biraz 3-6 biraz 6-9 öyle serpiştirdim 😂
Sengulkrgz Alarasel citcitli tulumlar hic kullanislindegil bebek kiyafetlerinde en nefret ettigim urun ve hic almadim hediye getirenler oldu kenara koseye koydum bebek hediyesi olarak baska birine gotururum artik
Haribo42 Sengulkrgz aşağı kdr çıtçıt olan var bizimkiler hep ondan al diyo bana en rahatı benek derli toplu duruyo diyo herkes ama çıtçıtların ayağa kdr olmalı yoksa rahar diil
Sengulkrgz Alarasel hic kullanisli degil hele ki altini degiatirirken bosver benden sana gavsiyem alma daha