Sibel92 Trabzon aynı şeyler bendede oluyo bebegım yukarı cık diyorum hatta konuşurken yürütmüyor zamna zaman ama bebeğim erkek 😃 hatta ilk hareketini hissediğimdede göbeğimde hıssettım onada kız orda hareket eder dediler hep ama kız değil yani belli olmuyor canım rahım kısalığın falan varmı
espalp Trabzon 23.haftadayım bebeğim erkek her yerde hissediyorum hareketlerini 🤷♀️ Bi şeye eğiliyorsam aşağıya inanılmaz vuruyor 🤷♀️ Bence cinsiyetle ilgili böyle bi genelleme yoktur 🤷♀️
Esradgc Trabzon hiç alakası yok canım benim ki yukarıda ve karnım top gibi ama kız 27 haftalıgım bence alakası yok aşağıda olmasıyla filan
Ebrs Trabzon arkadasimla hamileyken ayni haftadaydik, ikimizinde erkekti. Onunki kasiklarindaydi asagiya baski yapiyordu, benimki yukardaydi agzimdan cikacak gibi hissediyordum 😂 yani cinsiyetle ilgili degil
Deletedmom133 Trabzon aynen öyle benim ki şimdi midemin orda bi sağ bi sol hizli hizli geçiyor oraya buraya 😀😀😀
Eminehm Trabzon Her an insan bişey olacak diye korkuyor böyle olunca hele de som aylara doğru her gören ayy senin karnın düşmüş sen doğrusun gününü beklemezsin diyecekler çok sinir bozucu benim ilk hamileliğimde herkes erken doğurursun karnın çok düşük dedi ama 38 haftalıkken doğurdum kafana takma sakın öyle bişey dediklerinde 😊
Cagladevecioglu Trabzon evet canm ufuk benim doktorm bisey knusmak istersen instgramdan ekleyebilirsin cagla devecioglu
berguzar1987 Trabzon canım benim ikiz biri kız biri erkek erkek aşağıda kasıkta hissediyorum kız yukarıda göbek deliği etrafında hissediyorum söylediğinin tam tersi
Nur9286 Trabzon bunlar hep batıl hiç alakası Yok yengemin bebeği erkekti hemde aşağıda duruyordu hatta 5 aylıkken sanki çıkacak gibi hissediyorum diyordu o derece aşağıdaydı yani canım bunlara inanma
Kfkf Gulsennnnb bende 28 haftalıgım cok nadir yukarıdan vuruyo kız ve hep gobek asagısı kasık dan vuruyo zTen doktor da asagıda dedi hareketimiz cok engellıyo ama bı sorun yok bişi olmaz dedi
Kfkf Ama genellikle bana herkes kız yukarda olur dıyolar erkek asagıda hatta benım karnımda sıvrı herkes erkek dır dıyo ama kız 🤣🤣