havva_clk41 Kızlar bugün 36. Haftamızı bitirdük ama bsnim son 1 hafatdıe çok sancılarım ve kasılmalarım oluyor ve bebek sürekli bir yerde toplanıyor sertleşiyor karnım nedir acaba soğum belirtisi mi çok mide bulantılarım afedersiniz kusmalarım da var ?
1prensesannesi havva_clk41 sancıların nasil duzenli mi kac dakikada bir ve ne kdar uzunlukta sürüyor. Ben 36+1de yaptim doğum sanciyla başlamıştı.
Sh123 havva_clk41 bende 36+4üm yürürken kramp giriyor karnımda sertleşme oluyor. Birde bikini bölgemde çok değişik agrular oluyor 🤷🏻♀️ Kanala yerleşiyordur belkide. Seninki sancıysa nst de çıkar zaten ne zaman gideceksin ki kontrole
aslierbrg havva_clk41 36 haftadayım bende de düzensiz agrılar ve toplanma çok oluyo yürütmüyor bile 😔 midem de ilk zamanlarda ki gibi çok bulanıyorrr aşırı rahatsız ediyo beni su son günler bitse de rahatlasak 🙄
havva_clk41 1prensesannesi dün den beri daha şiddetli aslında 10 -15 dk da bir geliyor kasıyor beni yürüyemez hale hgliyorum bazen ama hiç bir akımtı veya su gibi birşey yok sadece mide bulantım var
1prensesannesi havva_clk41 canim bi doktora görün istersen suyun gelmeyebilir nisaninda olmayabilir. Bende oyleydim gece boyu hic uyumamistim düzenli sancim vardi sabah doktoruma yazdım hemen gelmemi istedi gittim ki dogum baslamis 2cm aciklik vardı hemen yatisim oldu suyumuda hastanede patlattilar yani dogum basladigu ici o gun doğurdum.
1prensesannesi Sancılarınız duzensiz ve kisaysa doguma hazırlık sancilaridir. Burda onemli olan sancinin ne sıklıkta geldigi ve ne kadar uzun sürdüğü kendiniz dakkaya vuramiyosaniz uygulamadaki tekmesayari kullanin ortlma sure veriyor size
havva_clk41 1prensesannesi düzensiz evet bakalım bu geceyide atlatalım 36. Haftada doğum yaptım dedin sorun oluyor mu küveze alıyorlar mı
Kubrayunus6161 aslierbrg benimde 34. Haftam bitecek karnımın sağ tarafında toplanma oluyor akıntım çoğaldı aşırı kasılmam oluyor
Sh123 havva_clk41 anladım. Ağrıların çoğalırsa düzenli olursa randevunu beklemezsin zaten. Sabret bence 🤷🏻♀️
havva_clk41 1prensesannesi o kadar istiyorum ki bir an önce doğurmayı 😊 çok yoruldum uykuya hasret kaldım
1prensesannesi havva_clk41 uykuyu unutun bence dokduktan sonra da uyutmuyor bebisler canli örneği ben uyumak nedir unuttum 😥
Eddacan havva_clk41 ben 36 yı bugun bitirdim dün gece 4-5 te ard arda iki defa oldu bütün gün olmadı şimdi akşam saatleri ikidir yine oluyor bugun hurma yemeye başladm ama artmadı bi hftadan fazladr böyle düzensz sancılar var 4 gün önce acile gittim alttan muayene ettiler sadece yumuşama var ve nst de hiç sancı çıkmadı
havva_clk41 Eddacan bende 36. Haftayı bugün bitirdimm sancılarım kasılmalarım var ama öyle düzenli değil
Eddacan havva_clk41 dün gece umud ediyordum keşke bu gece gelse diye ama nerde valla kızenlermle falan konuşuyorum kimle konuşsam 40 ta doğurduk diyor bende umudu kestm. Benle hamile kalan halamın gelini dün gece doğuurdu ben de hala tık yok☺️
havva_clk41 1prensesannesi bazen diyorum doğursam da rahatlasam etrafımdaki insanlae diyoe ki sonra diyecekmişim keşke hep karnımda kalsaydı 😁
1prensesannesi havva_clk41 aynen canim ins uysal olur bebegin de rahat olursun yine benim kiz cok beter ustune bidaha hamile kaldim en az 2 sene daha uyku yok bana😅
havva_clk41 1prensesannesi inşallah huysal olur ya neden hemen tekrar hamile kaldın ki kızın kaç aylık