Leylaa16 Kızlar yarin kontrolümüz var. Doktor ya ctesi alalim der ya a en gec pyesi sali der. Yarin gidince oda süsleme hakkinda hastane ile konuşacağız. Degisik fikirler vermek isteyenler yorumlarinizi bekliyorum. Suslemenin icinde neler olmali sizce ? Kapi süsü aldim fotoda cekinecegiz nasipse. Ilk çocuğum her sey kusursuz güzel olsun istiyorum. Akliniza gelen ya da cevrenizden görüp bildiğiniz degisik fikirlere açığım. Neler olabilir sizce ?
zlemAtAcar Leylaa16 ben masa hazırlayacağım. Gümüşlü sunum takımlarım vardı. Bu işi yaptığım için onları kullanacağım. Cup cake ve cake pop yaptırıyorum. Ekstra tuzlu ikramlıklaro hastahaneye giderken alacağız. Masamızın arkasına pankart yaptırdım. Onun kenarlarına kendim süsleme hazırladım. Konsepte uygun kağıttan çiçekler olacak. Hastahaneye giderken uçan balon alacağım. Kapı süsü ve üç çeşit hediyelik kendim yaptım. Zaten dışarıya satış yapıyorum. Onun haricinde benek çikolatası aldım 50 adet. Kolonya şişesinin süsledim. Yatağımın arkasına pankarttaki konseptte benner yaptırdım. İsmi yazıyor. Fotoğraf çekimleri için el pankartları yaptırdım. Badenin annesi babası teyzesi halası vs herkes için yaptırdım. Anne ve Bebek TACI yaptım. Aynı konseptte lohusa terliği yaptım. Bunun haricinde lohusa şerbetimiz hastahaneden verilecek ancak biz yinede evde kendimizde yapacağız. Eşim fotoğraf çekimleri için ikimize t short yaptırdı.. Bu arada masamızın üzerine yine benim organizasyonlarda kullandığım büyük çiçeğimizi götüreceğiz. Unuttuğum olabilir 😮🙄
Fadimeanne Leylaa16 bebeğinizin ismini yada baş harfini alın masanın oraya aşın magnet mutlaka yapmışsınızdır. Çikolata yada küçük ballar alın bebegin ismini ve doğum tarihi belliyse onu yazdırın hoşgeldin diye mesela.
BesteCanerKutluzolu Leylaa16 biz denizci konsepti olsun istedik kapı süsünü ahşaptan yaptırdık halatlı filan dağıtacağım hediyeleri koyduk gemi ve halat şeklinde kurabiyeleri var buzlukta bekleyen harf balonları hazır ismi yazacak konsepte uygun tabağı bardağı peçetelerini de çantamıza koyduk çikolataları var onları da masanın üzerine şık gümüş bir tepsi de koyucaz bir de badem şekerleri için hazine sandığı gibi bir sandık buldum onun içine koyarım diye düşündüm
KbraGndz Hiç bebiş görmeye hastaneye gitmedim integramdan gördüğüm kadar masa hazırlanılıyo,anne ve bebek yatağı cibinliği,kapısı,kapı süsü afişler balonlar filan. ama bir veya iki gün kalınıyo bende çok hevesleniyorum kimsede gelmezse çok üzülürüm
Leylaa16 zlemAtAcar oyy masaallah. Bizimki bu kadar olmazda ben o cup kekleri vs. Hastane yaptiriyordur diye düşünmüştüm. Neyse olmadi yarin pastaneci ile görüşürüz yaptirtirim. Benim aklimdaki bir kac seyi yazmissiniz ben hastane ile görüşüp ona göre eksikleri tamamlayayim bakayim.
KbraGndz zlemAtAcar sezaryanda haxırlıkları yapabilirsiniz normal doğumda nasıl olucak cup keki nasıl sipariş edicem😩
zlemAtAcar Leylaa16 en özel hastahane bile cup cake gibi ikramlıkları vermez . Siz yinede sorun ona göre tamamlayın 🤗🤗🤗
Fadimeanne Leylaa16 doğum olmadıysa iki uç güne bile yapıyorlar mevlidünde ayrı yaptırırsınız ama siz bilirsiniz cinsi ne göre çok güzl şeyler var hele kız olduğu zaman 6 aylık kınası harika oluyor magnetleri🤗
Leylaa16 zlemAtAcar simdi esime pastaneye sordurtucam bakalım. Iyi ki sormusum sizde iyiki soylediniz.
Nefesim Ben dogum ıcın oyle masa galan hazırtlatmıcam sadece kapı susu bebek besıgıne fıyonk kendıme ve bebgee tac gerı kalan herseyı mevludunde kusursuz yapıcm sonucta hastanede bır gece kalacam onada kac kısı gelicekki
deletedmom01 Nefesim bende ayni fikirdeyim sadece kapi susu alicam civilden o kadar .hastaneye pek kisi gelmez zaten ama bebek cikolatasi lohusa serbeti falan eve gelenlere dagiltilcak hastanede masaya falan gerek duymuyorum hic.
zlemAtAcar KbraGndz yapacak kişiyle anlaşabilirsiniz. Mesela ben sezeryan olmayacak olsaydım Yaptıracağım kişiye giderken haber verecektim o da hemen başlayacaktı. Zaten bu ürünlerin aynı gün yapılması gerek. Bozulur
KbraGndz Bende hevesleniyorum yapıyorum kendim hazırlıkları normal doğum olursa (inşallah normal doğum olur hayırlısıyla) odayı kim düzenleyecek. orda kullandıklarımı getirim evdede kullanıcam
Nefesim deletedmom01 ben onların hepsini kısmet olursa mevlüdünde yaptırıcam o zaman kalabalık olur en mantıklısı o bence tabi herkesın kendi kararı
Leylaa16 BesteCanerKutluzolu güzelmiş. Ben biraz geciktim. Aslinda çok güzel düşüncelerim vardi ama saglik.sikintisi musade etmedi. Neyse saglik olsun. Aklimdaki güzel bir kac seyi yapicam bende onlar da güzel.
BesteCanerKutluzolu Leylaa16 tabiki güzeldir benim yardım edenim çoktu o yüzden yoksa ben de uğraşamazdım bu kadar. Zaten en güzel bebekleri kucağımıza almak gerisinin hiç önemi yok ki hiç bir şey yapmasanız ne olacak sanki boşverin iki balona bakıyo süsleme dedikleri ☺
Leylaa16 BesteCanerKutluzolu benim kimsem yok.her seyi ben düşündüm. Annem.kiz.kardesim uzak. Kiz kardesim hamileligimi hic görmedi. Belki doguma bile.yetişmez. isim yazılı sabahlik aldim. Bu sayfadaki mesajlar bölümündeki mesajları cikarttim onlari yapitstiricam ismini.küplere yazdirdim onlari.masaya koyacagim. Bir iki balon lohusa tac terlik sapka aldim. Fotoda cekinicegiz yeter artik ne yapayim. Çikolata ve kurabiyeyi de yetisirlerse annem.babam getirecek. Oldu da btti.. 😉
BesteCanerKutluzolu Leylaa16 e süper işte daha ne olsun çok iyi düşünmüşsünüz değişik olmuş yaptıklarınız