Buse-Tekin Merhaba arkadaşlar, bebeğinizin kalp atışını ilk kaçıncı haftada duydunuz 😍 Benim 6. Haftam suan ve 17 Haziranda randevum var inşallah kalp atışını duyarız 😍😍😍
Seval-Bilgin Buse-Tekin bende 7. Haftama bugün girdim pazartesi gidecem Allahım hepimizin sağ Salim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻
melegiminannesi Buse-Tekin 6+4 de patır patır atıyordu oğlumun kalbi cok sükür anasına cekmis simdi 25 haftalığız aman yarabbi yerinde durmuyor uykumdan uyanıyorum tekmeleriyle 🤩🤩🤩🤩
Buse-Tekin 37aysgl ah inşallahh 😍 bu haftalarda ki mide bulantısı ve halsizliğin arasında yüzümüzü güldürecek bir minik kalp atışı çok iyi gelir 😍
Buse-Tekin melegiminannesi Rabbim sağ sağlimm kavuştursun inşallah bende sabırsızlıkla hareketlerini hissedeceğim günleri bekliyorum 😍😍
melegiminannesi Buse-Tekin valla ilk hareketlerdr güzel oluyorda sonrası biraz can yakıyor aniden yukarı doğru tekme attıgı zaman canım acıyor hatta az önce ahhh diye bi bagırdım bizimki düştüm sanmış düşün öyle canım yandı ama olsun ben oğlum yapma diyince söz dinliyo 🤩🤩🤩🤩🤩😅💙
Rubab_2020 Buse-Tekin insallah canim rabbim hepimize sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin insallah
Omenlove Kizlaar banada dua edin nolur suan 6+2 yim pazartesi doktora gidecegim insallah kalp atisini duymaya cok korkuyorum uyku uyuyamiyorum daha once iki bebegimin kalbi durdu lutfen bana dua edin
Rubab_2020 Omenlove canim insallah rabbim bu mutluluğu sana da nasip eder sağlıkla bebeğini kucağına alirsin