kizlar Rabbime sukurler olsun hayirlisiyla aldim kucgima sizlerde hayirliisyla alin kucaginiza. 38+5 gunluktuk bayramin ilk gunu nişanim geldi ama hic sancim yoktu hastaneye gitsemmi gitmesemmi cok kararsz kaldm evimi toparladm dusa girdm merdiven inip ciktim plates topuyla egzersiz yaptm annemle esimin zoruyla gittik hastaneye cati muaynesi yaptilar oyle korkulacak bise yok tabi kendinizi kasmassaniz 2cm acikligim varmis yatis yaptilar neyse saatler gecti hala sancim yok ama acikligim varmis hastanede bol yuruyus yaptim sguatmi ne diyolarya ondan yaptm 4 olmus acikligm snra 5 ama aradan saatlar geciyor hc yok sancim ama acilmam oluyor suyumdw geldi buarada suda bilinmicek gibi bisey degil hanimlar neyse bayramin ikinci gunu oglen 11 de suni sanci verdiler bnde avas yavas etki yapmaya basladi bikac gun suni sanciyla bekleyip dogum yapmamislar vardi bazilarnda hemen etki yaparmis bndede oyle oldu hemen etki yapti 13:30 ila 14:00 arasi acayip sanci cekmeye basladm bacaklarim tutmucak sekilde belimm kopucak sekilde hissediyordm sonra bisey hissetm buyuk tuvaletm gelir gibi bisey geliyor koridora ciktm yuruyum die orda yığıldm kaldm sancidan hemen odaya aldilar acikligm 10 olmus saci gozuyo dediler bu ara bn dogum hanede yapmadm dogumu sanci odasi oluyorya cati muaynesi yapiliyor oraya girdirdiler hemen bundan snrasi benim elimdeydi uzun uzun ıkın dediler bn cok panikledim nefes alamiyordm neyseki 10 dakka surmedi ıkındımm cikti kizimmm okadar rahatladm sukurler olsn dedim benim dikisimle cok ugrastilar altim fena sekilde ödem oluşmuş insallah gecer tez zamanda hakkinizi helal edin özet gectim merak ettiginiz soru varsa sorabilirsiniz.🤗🤗