Brc__ deniz89 bnm ilk baktırdığımda adetime 5 gün vardı 9 çıkmıştı iki gün ara ile 3 kez daha baktırdm adetim 1 gün geçtiğinde 330'du. Şimdi 10 haftalık olduk bile 😍😍
seon90 deniz89 tmm süper hamilesin canm benm ablamında 176 dı ilk kan değeri.iki üç gün sonea biradaha kan aldır iki katına çıkıcaktır
deniz89 maşallah hanımlar benim değer düşük sandım ondan dolayıdır ki sordum teşekkür ederim cevaplarınız için,ayrıca böyle biryerde olmak adına mutluluk duyuyorum ,hepimize maşallah ! 🤲
Melegimveben deniz89 ilk baktığımda benimkide 94 çıkmıştı iki gün sonra 325 değerin gayet iyi ama henüz çok küçük😍
Ireem20 Melegimveben benim ki ilk baktığımda 47 çıkmıştı doktor dur bakalım çok umutlanma 2 sonra gel 2 katına çıkmış olması lazım demişti 2 gün sonra 500e yükselince evet hamilesin hayırlı olsun demişti düşük çıkması önemli değil önemli olan bi kaç gün sonra yükselmiş olması 😊
Melegimveben Ireem20 aynen canım beta değeri 10 çıkıp hamile kalan birsürü insan var sağlıkla kucağımıza alırız inşallah çocuklarımızı 😍😘
Haticemm Kızlar bende 4+4 deyim adetime üç qün kala 14 çıktı iki qün sonra tekrar qel dedi 53 olmus adetime bir qin kala pazartesi keseye bakmaya qidicez insallahh qörebilirz banada dua edin🤲🏻
Nesoo Kızlar benim hcg değeri 33ten 16 ya düştü. Adet de olmadım. Başına böyle birşey gelip hala hamile olan var mı
Haticemm Nesoo doktora qittinmi canım peki deqer yükselmsi qerekirken neden düştü acaba stres yapma herseyin hayırlısı olsun
Hemsireanne35 Nesoo aynı yerde mi yaptırdınız iki testi de çünkü laboratuvarlar farklı olunca değerler de farklı çıkabiliyor
Nesoo Hemsireanne35 ilki sağlık ocağında ikincisi devlet hastanesinde. İlkinde açtım bugün tok verdim. Etkisi olmuş mudur
Hemsireanne35 Nesoo açlık tokluk değil ama değerler düşük olduğu için ve farklı yerlerde yapıldığı için öyle çıkmış olabilir. Yani mesela sağlık ocağındaki yüksek çıkmıştır belki. Aynı 16 çıkan yerde ne zaman kan verdiniz bilmiyorum ama 2 gün geçince tekrar kan verin asıl sonucu o zaman anlaşılır.