Gizemhakan Seymosile valla bilmiyorum doğrumu ama banada öyle diyolardi ben 5 ay bulanti çektim 2 gün önce doğum yaptim ve kizim oldu 😍
Alinmavi Seymosile hic kusmadim 39 hafta oldu kizim olacak. Bu tarz seylerin hepsi bunyeyle alakali cinsiyetle ilgisi yok.
Bejna Seymosile bence kızın belirtisi idrar rengi. Çok fazla su içmeme rağmen idrarımın rengi hep koyu. Hiç açılmıyo. Bir yerde kız çocuklarında böyle olduğunu okumuştum. Benimki kız 39. Haftadayız ilk günden beri koyu
Rabia88 Seymosile bende hiç bir belirti olmadı defalarca doktora gittim hatta en son Dr kızdı kusmak çok mu iyi bişey dedi her göre hala erkek dimi diyor onlar dedikçe farklı doktora gittim 4 farklı doktor da kız dedi göbeği gören arkadan bakar yüzüme bakan hep erkek diyor 😂😂
ipeksfr Bejna onu bende duydum benim kıza benzetti ve idrarım öyle. Ablamda oğlu olacak onunda hep açık renk😄
AysunAl Bejna bence alakası yok bende bol su içiyorum ve idrarım sürekli açık sarı oluyor ve kız bebek bekliyorum
gulcins Kızlar oğlumda 9 ay aralıksız bulantı Kusma yaşadım şimdi kızıma hamileyim 16.haftaya kadar kustum oda sabahları olmadı bulantım akşam yemeği genelde...lakin oğlumda bulantıma rağmen dinçtim Kızımda çok halsizim içim geçmiş gibi🙈
Seftali @Seymosile 18 haftalık olduk Ada'mız yolda ve öyle abartı abartı kusmalarım olmadı bazı kokular etkiledi sadece 🙂
Evindarrr Edos benim de hiç olmadı normal mi acaba böyle kusmam geliyor ama çıkaramıyorum çıkarsam rahatlatacam
TugbaLafci Seymosile hayır canım benim aşırı bulantım oldu oğlum olacak ablamın hiç bulantısı olmamıştı kızı oldu bünye meselesi 😊
Gulsum94 Seymosile bünye ile alakalı bence söyle olursa kız şöyle olursa erkek herkeste tutmuyor benim ilk başlarda biraz bulantım oldu sonra rahatladık kızlarda hamileyken bebek solda erkekte sağdaymış benimde sağda idi göğüs ucu çok kararırsa kız derler benim hiç değişmedi ama minnoş prensesim olacak çok şükür 🙏🏻 💜