Sedaesin11 Arkadaslar 31+1 im. Karnimda bi agri var boyle nasil anlatacagimi bilmiyorm sanki nrmal karin agrisi gibi degil eti agriyo ici agriyo gibi ve bebek bi yere toplaniyp sem sert oluyo korkuyormm bu durum ne doktora gtmelimiym hemen
Heisenberg Sedaesin11 ılık bi duşa girip uzanmayı deneyin. Yalancı sancı gibi duruyor belirtileriniz ama dinlenince geçmiyorsa bi acile gitmenizde fayda var ☺️
Mom72626 Sedaesin11 canım ben de 28. Haftayım Benim de 1 haftadır toplanıyor baya sık toplanıyor bir kaç dakika sonra çözülüyor ama toplandığı yer ağrıyor baskı yaptığı için sanırım resmen içi ağrıyor acıyor. Magnezyum iç doktoruna sor istersen. Ben akşamları içiyorum iyi geliyor. Haftaya da randevum var doktora soracağım
Sedaesin11 Heisenberg aldim duş canim boyle cok sık bi agri degil arada geliyo anlamadm dun yolculukta yaptim 3 saatlim falan valla bilemedm
Heisenberg Sedaesin11 Yormuşsanız kendinizi ondan da olabilir. Benim bazen gözümden yaş gelene kadar ağrım sancım oluyordu ama nst de çıkmıyordu. Bol bol uzatın ayaklarınızı dinlenin akşama kadar ☺️