BusraMece Kızlar gebelikte kan pıhtılaşması sorunu yaşayan var mı aranızda? Varsa nasıl anladınız nasıl bi tedavi yöntemi kullandınız?
Loya06 BusraMece test falan yapılıyor canım benim iki düşügüm olduğu için doktor direk iğne ve coraspirin verdi bana
BusraMece Loya06 şüphem soyle var 2 gun once serum taktirdim hemsire damarimin hemen tikandigini söyledi. 16 haftalik hamileyim
Loya06 BusraMece yok canım onunla alakalı değil pırtılar genellikle bacak arkalarında oluyor onun içinde coraspirin ve ipne veriyolar sen doktoruna anlat bı durumu o sana geteklı testlerı yapacaktır
Merve43 BusraMece damar yolu mavi ile açıldıysa içinde kan kuruyo hemen o yüzden tikaniyo hemen hemen tüm hastalarda bir iki saat ilaç vermesen tıkanır bazilarinda cok zor acilir normal bisey o
Seda5892 BusraMece Sivas cumhuriyet üniversitesi ve araştırma hastanesi tıbbi genetik bölümü canım 3 düşükten aşağısına da bakılmıyormuş öyle de bir saçmalık vardı
Omenlove Ben varmi bilmiyorum bende ama iki bebek kaybettigim iicn bana coraspin ve igne verdim her gun kullaniyorum kan sulandirici olarak
BusraMece Omenlove persembe gunu randevum var bakalim insallah kotu bisey demez doktorum bide test özel hastanede yapiliyomus sadece galiba
BusraMece Seda5892 ben istanbuldayim persembe gunu randevum var sorucam doktora bi ona gore arastirma yaparim tesekkurler 😊