ygmr Tuba704 insan.gormedigine nasil sevgi beslio dimi dayanamio hasretine bi am once görmek istio sarilmakm istio.
Glsmumul ygmr bizde 25+1 olduk bugün gerçekten nasıl geçti zaman anlamış değilim 😊 çok şükür sıkıntılı hamilelik yaşamadım bu haftaya kadar inşallah doğuma kadar sıkıntısız atlatırız hepimiz 🙏
ygmr Glsmumul bende 25 2 😂😁😋amin canim insallah ya.halimize sukur bnm belime vurdu yureyemiorm is yapamiorm.
FerhanSerkanEilmez ygmr bele oğlan vurur kasığa kız vurur derler aslında ... Ama zamane çocukları kafaya göre 😘😘😘😘
GizemD Biz de 25+1 olduk bugün. Umarım kalan sürede de bir sıkıntı yaşamadan, sağlıkla kavuşuruz yavrumla. 🙂
Aysealty Bi tek bana mı zaman geçmiyor ya🤦♀️29.haftadayım hemen geçsin istiyorm resmen her günü tek tek sayıyorum😅bütün gün işte bel agrısı eve gelince pert bi an önce gelsin kızım saglıkla☺🙏
NALIN Haftaya gelin çabuk geçen zamanı görürsünüz 😂 bir gün bir sene gibi gelecek size 17 günüm kalmış 17 sene gibi geliyor tabi 40 haftanın dolmasına 17 gün kaldı suana kadar normal doğum diyor ondan sonra ne zmn keyfi isterse keyfini beklicez beyefendinin
NALIN ygmr yıllardır 30. Haftaya girmiş gibi hissediyorum 30 dan sonrası duruyor hele ki 30 günden sonra hergün yıl gibi geliyor 😂
hjertemami Valla kızlar bende 27+1 oldum ama bana geçmiyor sanki zaman ☺Bir 30 u devirsek gerisi gelecekte 😄Bir de inşallah Doğuma yakın annemde gelecek çifte bayram bana 🙏🏻
NALIN hjertemami hı hı bende hep 30 gelse geriye 10 hafta kalacak nedir ki derdimmm 😂😂😂 şimdi ise 16 günüm var 16 yıl gibi 😂
hjertemami NALIN 😂😂😂 Doğru diyorsun canım umut fakirin ekmeğidir .. bizde 30 haftayı atlatma derdindeyiz 😄