Zeynepmum doktorunuz neye gore dedi anlamadim emin olmak icin tekrar tekrar baktim ama her yerde 34 haftalik bebegin ortalama kilosu 2200 civari zaten. Bizimkide o civardaydi. Bebeginiz iri bir bebek degil ki bu cok iyi bir sey. Zayif da degil tam kivaminda masallah insallah boyle devam edersiniz saglikla kucaginiza alirsiniz. Diyelim ki haftasina gore 2 hafta kadar zayif bir bebek, iri bebek olmasindan cok daha saglikli bir durum hem sizin hem bebeginiz hem de dogum sureciniz icin. 2500 gram dogum kilosu normaldir sizinki masallah haftaya veya 10 gune 2500 olur zaten. Bizimki genelde sinirda gidiyordu son haftalarda cok hizli kilo aldi su an 3500 u gecti 39. Haftadayiz valla geriliyorum ya 4 u gecerse diye. Bir an once dogurmak istiyorum. Asil sikintili olan 4 kiloyu gecmesi cunku. Doktorun sacma bi anina denk gelmissiniz bosuna uzmeyin kendinizi. Muhtemelen minyon iri degil demek istemis ama yanlis ifade etmistir diye dusunuyorum. Siz saglikli beslenmeye devam edin kilo gelisim yolunda masallah 😉