MeryT Ayseekdrr benim bebeğim 36 hafta bittiğinde döndü , ben çok sıkıntı ediyordum şükürler olsun o vakitte döndü .
Aysenaz6143 MeryT benim de 2 hafta önce haladönmemiltş 36. Haftaya giricem dönmedi gibi hala korkuyorum ben de😔 salı günü gitcem doktora. Siz döndüğünü anlamış mıydınız?
Selvis Ayseekdrr canı ne zaman isterse o zaman döner 😄😄 benim 28 de gittiğimde dönmüştü ama daha më kadar öncesinde döndü onu bilmiyorum. Doktorlar doğuöa kadar yolu var diyorlar zaten
Aysenaz6143 Ayseekdrr erken dönmesi erken doğum habercisi değilmiş. Ben de öyle sanıp dönmese bari diyodum alttan çok baskı yaptığı zamanlarda. Ama şimdi dönse diye dua ediyorum sürekli. 35+5 teyim
Aysenaz6143 MeryT benimki çok hareketli bazen yan yatmış gibi hissediyorum yan taraflara toplanıyo sanki.. 🤷♀️Karnımın iki tarafında da sertlik oluyo belirginleşiyo.
Denizanne Ayseekdrr bende 32. Haftamda doktor kontrolünde öğrendim döndüğünü ki gayet normal bi haftada dönmüş bence canım sen çevrendeki herkese kulak asma kötü birşey olsaydı doktorun söylerdi
Ayseekdrr Denizanne biliyosun çok konuşuyolar bende korktum açıkçası boş konusuyolarmış meğer içim rahatladı ☺️
Tazeannevebebegi Ayseekdrr benimki de bi hafta önce baş aşağı duruyodu bugün gittim 32+3 yine ters dönmüştü 35 e kadar anca döner diye biliyorum allah hepimize sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin inşaallah
Anacsevgidolumelek Ayseekdrr yoo benim kizim da yanilmiyosam 28.haftasinda donmustu. 30.haftada kontrolde sordum evet donmus dedi doktorumuz. Tam goguslerimin altindan vuruyordu cunku 2 haftadir.