Yavrumbenim Kızlar bugün 8+5 haftamdayım çok şükür bugüne kadar ilk dafa köyü kahverengi bi lekelenmem oldi panik yaptım hemen çamaşırımı degistirdim sizce acile gitmeli miyim poliklinikler kapalı
Tugba12345 Yavrumbenim cnm yazacaği progestan doye bi ilac zaten yerinde olsam gidip eczanedn alirdm kullanmaya baslardm hic bir zarari yok gitsende bu ilaci yazicak zaten
Tugramoms Yavrumbenim gitmelisin gebelikte kanama ve leke iyi değil canım doktor önlemimi alır hemen ihmal etme geç kalma böyle zamanlarda 3 5 dk bile önemli
Rabiaibrahim0803 Yavrumbenim canım doktora gitmelisin izinde falansa acile git burda progestanı git sen eczaneden al falan demişler ama kafana göre alma derim doktor aynı ilacı söylese bile bilinçli bi şekilde alıcaksın o ilacı sonuçta.sakın kafana göre ilaç alma ve hemen doktora git
EkinSln Yavrumbenim ben hiç bir gebenin dolmuşa binmesini önermiyorum aşırı derece sallıyorlar bir de çok yeniyiz çok geçmiş olsun doktorunuza görünmenizde fayda var
Mervemim Yavrumbenim düşük durumunda koruyucu aynı ilacı agız yada vajinadan kullanabilirsiniz ama muhakkak doktora gidin korkutmak istemem kuzenim kahverengi akıntı ile bebegini düşürdü tabiki sizin ki öle olmayabilir ama o durumda da progestan kullanmak dıgru olmaz.. kırmızı kan olmadgından büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır
Yavrumbenim Tugba12345 bugün eczanelerde kapalı olduğu için canım nöbetçi eczane hastaneden daha uzak 😓
Yavrumbenim EkinSln kuzum eşim şehir merkezine 45 dakika uzaklıkta çalışıyor aradım ama genelde ordayken telefonu hiç çekmez benim ailem yaylada kayinvalidem de bayram için kendi köylerine gitmişlerdi onlarda yok ya eşimi bekliycem yada dolmuşa mecbur bincem
Tugba12345 Yavrumbenim anladm kuzum ozman agrın yoksa telaslanma fazla bende yasadm 12 .haftada kahverengi lekelenme doktorm eski kan oldugnu soyledi ağrı olursa sıkntıyms kuzum
Yavrumbenim Tugba12345 kızlar gerçekten korkuyorum korkudan agrım yoksa da var gibi geliyor ama karnında felan agrım yok çok az belim ağrıyor bide bugün hiç bir iş yapmadım öğlene kadar yattım sonra lekeyi gördüm yine yatıyorum ağlayıp strese girmek istemiyorum inşallah yoktur birşey dua edin lütfen 😓
Yavrumbenim Tugramoms eşimin işten gelmesine 1 saat var uzanıp yatacağım ondan sonra hemen gideceğim tevekkül Allahtan umarım birşey olmaz 😕
Yavrumbenim Rabiaibrahim0803 aynen canım çok haklısın bende dediğin gibi ilaç yardımını doktora danışmadan almayı hiç doğru bulmuyorum önünde iki seçenek var yaa 1 saat uzanıp eşimi bekliycem arabayla gidecem yada hemen hazırlanıp dolmuşla gidecem lekelenmem çok fazla değil adı üzerinde leke ama çamaşırımda belli olacak kadar fazlası yok şuan için
Yavrumbenim Rabiaibrahim0803 aynen canım çok haklısın bende dediğin gibi ilaç yardımını doktora danışmadan almayı hiç doğru bulmuyorum önünde iki seçenek var yaa 1 saat uzanıp eşimi bekliycem arabayla gidecem yada hemen hazırlanıp dolmuşla gidecem lekelenmem çok fazla değil adı üzerinde leke ama çamaşırımda belli olacak kadar fazlası yok şuan için