Hgztp Biz de Türkçe isim koymak istiyoruz ama bizim oğlumuz olacak kız olsaydı İdil İlay Ilgın ve Maral isimlerini düşünmüştük Türkçe olarak size de fikir olabilir
Pembepanter Ozgeliz Eliz çok güzelmiş🌸💜 ama anlamı her yerde sıçrama/çifte tekme/el izi olarak geçiyor siz nerden baktınız anlamına
Ozgeliz Pembepanter internette cennetde ki en büyük meyve ağacı. Emir veren prenses diye de geçiyor ama anlamın bu olduğuna emin değilim instagramda hergunbiisim diye site var orası detaylı araştıyor bide amcam var çok detaylı isimler bilir ona sormuştum Eliz el emeği göz nuru demek Türkçe kökenli bi kız ismidir bende kızıma koyacam inşallah son olarak internette her yazan doğru değil. Benim ismim Özge internete bakın şakacı cana yakın kimse diye geçiyor ama anneme sordum Özge bana ait sadece benim demek. Dedi . Ve o anlamda koymuşlar
Pembepanter Ozgeliz evet haklısınız nette yazan her anlam doğru değil o sebeple sordum bende size🌸💜 Sağlıkla adıyla büyüsün prenses💜
Pembepanter Ozgeliz ben güneş istiyorum eşim ise güneş nasıl isim diye yorum yapıyor😂Ahsen veya Begüm diyor. karar veremiyorum bi türlü🤷♀️ Eşimle isim zevklerimiz cok farklı ortak karar olsun istiyorum o sebeple bi türlü netleşen bir isim olmuyor🥺🙈😊