_Hayriye_ Kizlar iki gün kaldi terminime daha ne sancim var nede acilmam 😕 sizde nasil gidiyor ? özel birsey yapmam ise yararmi?
Hatis _Hayriye_ Hareket namına heeeeerseyi yapıyorum Hurmamı yiyorum Kaldı 4 günüm güya Canı istemeyince bebislerin olmuyo demekki 😔İlk bebisim 41 + 6 da suni sanciyla geldi
SVLKRM Bende aynı sekildeyim ama sık sık belimle kasıklarıma ağrı giriyor acil e gitsem mi dr kontrolüm ptesi bilemedm😂
_Hayriye_ SVLKRM ay senin yine agrin varmis gülüm ben kendimi daha taze hamileymis gibi hissediyorum 😂 bence biraz bekle cnim kalicimi yoksa gelip gidiyormu agrilar?
_Hayriye_ Yasemincifci valla yürüyüs yapiyorum evde oturdugum yok durmadan temizlik yapiyorum her gün dolaplari yikip düzenliyom 😂😂
SVLKRM _Hayriye_ bayramın 1.günün den itibaren sık sık giriyor dizlerim tutmuyor sanki o ağrı girince bende anlamadım birde üstüne ses soluk tamamen gitti Rabbim yar yardımcımız olsun
Yasemincifci hanifeGedikci ben kafayı yedim artık😂😂 benimle aynı olup doğuramlara gülüyorum bak bıda doğurmuş diye😂😂
Ekinnsahin Bnde 39 haftalık oldum ama gelen giden hiç birşey yok giden doğum izninden gidiyor miniğimle fazla vakit geciremiycem diye canim cok sıkılıyor🤦🏻♀️
hanifeGedikci Yasemincifci bilmiyorum ne olacak böyle.. bayramın 1. günü gittim en son hiç açılma yoktu 😟😟😟
hanifeGedikci Yasemincifci bayrama kadar doğururum nasıl olsa diye randevuda almadım ptesiye. şimdi randevular yok. pazar acile gidicem artık sancım var diyip 😂😂
Yasemincifci hanifeGedikci acile gitmekten sıkıldım sancın sıklaşınca gel deyip gönderiyorlar ben aksiyon arıyoruö hadi senn yatışını yapıyoruz demiyorlar😂
Senemhifa 40+4 olduk açıklık hala 2 cm sancılar iyi çıktı baya var ama Bebiş gelmiyor yatış verdi doktor kabul etmedim eve geldim inşallah yarına kadar sıklaşır