Symgmnr Son 82🤦🏽♀️ Kalçamdan bacağıma vuran ağrı var oturup kalktıpım ilk anda topallıyorum 🤦🏽♀️ Evde asla şortla falan gezemezdim şimdi şort elbise ince ne varsa giyiyorum ateş basıyor 🤦🏽♀️
Filura Son 17 gün geçmek bilmiyor evin içi kaynıyor temmuz ağustosu görecek annelere allah sabır versin😓
Hatice9202 esra1907 son 80 inşaallah hayırlısı ile alırız evlatlarımızı kucağımıza 🙏🏻🙏🏻Kilo almama rağmen çok fazla zorlanıyorum bende ama mümkün olduğunca gündüz dışarı çıkmamaya özen gösteriyorum genelde bu saatlerde veya akşam 8-11 arası 1-1.5 saat yavaş tempoda yürüyüşler yapıyorum
TazeAnne25 Hatice9202 Ilk 30 ağustos demişti sonra bebek bi hafta ileri dedi 18 demişti ramazandan önce haftaya gidicem tekrar bakalım bu sefer ne dicek
Deletedmom133 N_e_s_e Hayırlısı Allah biran önce kavuştursun hayırlısıyla son zamanlar heyecanli oluyor 😘
199128 esra1907 bizimde 84 günumuz kaldi malesef yemek yedigimde bile terliyorum yatarken zor Allah yardimcimiz olsun
Hfsskbr Fureya ilk haftalarim zor geçti ama su an hamile gibi hissetmiyorm kendimi hareketlerim kısıtlı değil cok şükür insaAllah böyle devam ederim 👌