esra1907 Yasemincifci evde bile o sıcak basıyor canım ya dışarda çok fena oluyorum 😩 rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin 🥰♥️
esra1907 Hafizenur ay maşallah canım 😂😂😂 doktorum dinlenmemi istedi suyum biraz fazla baskı yapıyor 🤦🏼♀️
Seymakayaoglu Uygulamaya göre 26 ama sezeryan olacgi icin kac olur bilmem suan 36+2 yim sezeryan günü kacinci haftada veriliyor 37 de doktorda randevum var kizlar bilgisi olan varmi
Kuzeyimo Seymakayaoglu 38 veya 39 da alır drun. Drun tercihi bebeğin durumu herşey etkiler kısacası. Şimdiden hayırlı doğumlar
Hfsskbr Son 99 😄😄 ikili rakamlara düşer miyim acaba diyordum ama günler son zamnda hızlı geçiyor sanki...
Tuyu esra1907 bende de durumlar aynı canım 26+2 yim hararet basıyor terliyorum geceleri uyuyamıyorum🥺
rabia_varolculha esra1907 son 41 😊 temmuz 19 denildi bize bakalım tahmini doğum 😊 ama 40 haftadan önce doğarsa yaklaşık 1 ayimiz kaldi yani 😊
N_e_s_e esra1907 ne oturuluyor ne kalkılıyor oturdum mu kalkmak istemiyorum boğulacak gibi hissediyorum bazen sıcaklardan hiç rahat değil
Mlssa esra1907 26+6 gerçekten sıcak daha da beter hissettiriyo kendini hamileyken🤷🏻♀️Ağustos ayını düşünmek bile istemiyorum,insan terliyor ki ben normalde asla terlemezdim rekor kırdım😄 Hayırlısıyla doğuralım da katlancaz mecbur🤦🏻♀️
esra1907 Mlssa al bendende o kadar hiç terlemezdim 40 derecelerde bile çok hafif ama bu hamilelik beni bitirdi ama bu günümüze şükür 🥰
Tugramoms esra1907 program göre son 52 ama sezeryan istediğim için 42 gibi diyebilirz ama sıcaklar da gerçekten çok zor evde durmak 3n güzeli dışarısı felaket sıcak
espalp esra1907 şafak 118 😱 kocaman bi yaz ayı var önümde eylül sonuna kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum 🤦🏼♀️ Kendimi aşırı halsiz ve yorgun hissediyorum