esra1907 26+3 olduk çok zorlanıyorum. Çokça terliyorum hatta yürürken bile ağırlaştım şimdiden 🙄😩 sizde durumlar nasıl?
Elifdikel esra1907 bende terlemelere başladım ve daha önümüzde temmuz Ağustos da var son 108 benimde inşallah :)
23sekerkiz esra1907 evet cok agirlasiyor insan benimde oyle oldu o yuzden cok sicaklara kalmadan bebegin kiyafetlerini yikayip yavas yavas hazirlicam artik bu haziran sonuna kadar 🤗
Tugba12345 esra1907 aynen canm yürüys yapayim diyorm ama yoruluyorm hemen bi oturma ihtiyaci oluyo bizimde son 100 günümz ❤
Emrenisanur esra1907 son 80 günümüz kaldı ilk gebelikte martta doğum yaptım bu sıcaklarda zor oluyo gercekten hiç yürüyüş yapamıyorum son aylar iyice kilo alırız artık hayırla kucaģımıza alırız hepimiz insallah
Emrenisanur esra1907 27.hafta 9 kilo aldım ama bu gidişle bi 7 8 kilo daha alırım heralde ben birde kortizon kullanıyorum gebeligin başından beri o beni daha çok şisiriyo ne yapalım saglıkla doğsunlarda dogumdan sonra sıkarız artık
Nermin Son 70 tabi benm.minik beklerse erken doğum.riski var rahim.agzi kısalığı bide üstüne sıcaklar bastı Çalışıyorum.32.haftayı iple cekiyorumm hemn rapor alicam.bazen herşey okadar zorlu geciyoki
Sibel92 Nermin benımde son 63 aynı sıkıntı bendede var rahim kısalığı doğuda yaşıyorum buranın yazını ilk defa yaşıyorum yatmam gerekıyor dokunduğum heryer yakıyor nasip olurda ıkıncıyı doğurursam kışa yapıycsm😂😂😂😂
Eminehm irmtrn Aynıyız benim de son 119 gün daha çok var ya tam sıcaklara denk geldi hava serinlemeye başlayacak biz doğum yapıcaz 😂