Aysegkc Sabah adet sancısı gibi bi ağrıyla uyandım. Lavaboya gittim kahverengi bir akıntı gelmiş. Bekliyorum evdeyim ağrı 5 6 dakikada bir girip çıkıyo ama hastaneye gitmek için daha erken değil mi? 3 4 saat evde vakit geçiriyim duş alıyım yürüyüş yapıyım diyodum ama ağrının bir anda sık sık girmesi normal mi?
Ysglsmkl Aysegkc bence hastaneye git hemen açıklığa bakıldıktan sonra daha zaman varsa zaten gelir evde beklersin şu an ben öyle yapıyorum
aysegulcbo Aysegkc 5 dk ya inince hastaneye gelin diyorlar genelde siz gidin bi Doğum baslıcaktır belkide hızlı şekilde 🤗
Yasemincifci Aysegkc 3 4 saat beklenirmi bacım ben o sancıyı kaç gündür beklyrm 😂 biran önce hastaneye git
Aysegkc Kahvaltı yaptım nstde yanlış çıkmasın diye. Geçiyoruz bakalım hepimiz bir avazda kurtulalım inşallah. Yorumlarınız için teşekkür ederim 😊
Mucizeemm Aysegkc benim de bugün nisanım geldi ama sancim düzenli değil o yüzden bekliyorum evde girmedim hastaneye daha sende haber et bize durumunu mutlaka 🤗
Elifenisebetul Benim bugün 40. Haftam doldu, aöa doktor 5 gün sonra geri gel dedi 42 ye doğru gidicez galiba hayırlısıyla bi doğsaydı, bu arada bebeğim 4 kilo olmuş bunu bide doğurması var normal doğum olacak inşallaj
kbraknt 38+1 olduk ama siz böyle 40 42 dedikce korkuyorum bende öyle olcam diye rabbim hepimizin yardımcısı olsun ama bende daha doğmadı gelmiyo diyenlerden olcam sanki 😔
Elifenisebetul kbraknt sabırlı olmak lazım 10 gün sonra zaten mecbur doğacak bir bedende son günlerimiz tadını çıkarıyorum