Rrraaaiiinnn Merhaba emzirme onlugu alan var ise olculeri nasil aldiniz. Link paylasirsaniz sevinirim kucuk olanlar var yandan acilir mi cok cesit var cunku insanin kafasi karisiyor 🤔🙄🙄
ZeynepEdaa Rrraaaiiinnn civilden emzirme seti diye almıştım içinde emzirme yastığı falan da vardı fakat onların boyutları olduğunu bilmiyordum ilk defa duydum 😀 5 aydır kullanıyorum sevi bebeydi markası baya geniş ve büyük açılma gibi imkanı söz konusu değil. Ben bir sıkıntı yaşamadım hala🙂
Rrraaaiiinnn esra1907 tesekkir ederim cevap verdiginiz icin ve siz kullandiniz mi hani bebegi emzirirken elleri ile hareket edip acmayacak sekilde olsun buyuklugu istedim ama kumasi da degisiyormus hava alan boyle sicak tutanlar falan varmis kumasindan memnun musunuz
esra1907 Rrraaaiiinnn kumaşı güzel daha kullanmadık ama baya büyük canım bi ölçülerine bak yinede istersen ama açılmaz sanmıyorum
Rrraaaiiinnn esra1907 teşekkür ederim bi bakayim siteden kullanmak nasip olsun hepimize ins. :) heyecanla bekliyorum o gunleri
Sebogelin Benimki mycey e-bebekten almıştım. Bıyun kısmında plastik gibi birşey var hacimli durmasını sağlıyor o çok önemli bebek hava alabliyor ve bebeği yukardan görebiliyorsun. Sadece bez olanlarda elinle yukarıyı açık tutmak gerekiyor.