Ela 7.ayimizdayiz ama hala oglumuzun ismine karar veremedik. Aklimizdakileri sizlerle paylasacagim kulağınıza hoş geleni ya da varsa farklı isim fikirlerinizi belirtirseniz çok seviniriz. 🙏 🎈ARDEN 🎈Yamaç 🎈Doruk 🎈Bulut 🎈Ege 🎈Poyraz 🎈Batın 🎈Yankı 🎈Kayra
TugbaLafci Ela Benim tosbak oğlumun adı Turan Alp olacak canım ama seçtiklerinin arasından Poyraz güzel 🤗
sevginanc Ela Bulut ismini ben de çok beğeniyorum 😊 Oğluma bu ismi koymak istiyordum ama eşim istemedi 😞 Seçtikleriniz arasında Yamaç ve Poyraz da çok hoş ❤
Ela TugbaLafci çok teşekkür ederim canım allahım sağlıklı evlat nasip etsin bizlere isimleriyle büyüsüne insallah😘
Zera_ER Kayra benimde cok hosuma gidiyodu ama caiz değilmiş🤷🏻♀️ Eski Tanrı ismiymiş sanırım onu ele bence🙈 @Ela
Oge Ela Nurten okem gulcins Zambak Alinmavi kızlar takıntınız varsa diye söylüyorum arden ismi ermeni kökenli ermeni ismi yani bilginiz olsn snra aile büyükleri fln karışırsa bence hiç önemli değil ermeniymil vs ama buna dikkat eden var
BesteCanerKutluzolu Ela bizim oğlumuzun adı ege olacak ama ben Yankı ismini de çok beğenmiştim göbeğini Yankı diye kestiricem tabi o heyecanla unutmazsam🙂
serenea Ela sizin isimlerinize hangisi uyuyorsa onu düşünün bence en azından baş harfleri ☺ Ben bulut çok istemiştim ama eşimle anlaşamadık 😂 biz erkek olursa atahan koyacağız 😍 inşallah en güzel ismi bulursunuz 😇