Prensess_25 Hanımlar hayırlı geceler😍 hastane Çantası için pijama takımlarını nasıl aldınız. Benim aldıklarım açık renk fakat bunları giyemezsin. Kanama çok olduğu için hepsi kan olur diyorlar . Sizce ne yapmalıyım . Siyah renkte mi alsam🤔kanama çok mu oluyor
Ndd_mhmt Prensess_25 bende ondan korktum ve rahat edemem ddim o yüzden bebe mavi ve gül kurusu aldım ama kan bu her türlü belli olur heralde inş çok yoğun yaşamayız
Hulyalp Prensess_25 alakasi yok canim. Dikkat ediceksin kanamana evet bazen arkana geciyor ama zaten bu yuzden yedek kiyafet goturuluyor. Benim aldiklarimda toz pembe acik mavi sadece 1 2 fazladan alt koy yedek cok guvenemiyosan
Prensess_25 Gurbet_kusu bana da öyle geldi ama kan sanki şırıl şırıl akıyor gibi konuştular🤦🏻♀️🤦🏻♀️İlk Doğum tecrübem hiç yok ondan merak ettim
Prensess_25 Hulyalp evet öyle yapıcam yine de ne olur olmaz diye sadece pijama iki tane yedek alıcam yanıma
Cankusssssss Lohusaya siyah giydirilmez canim bende kırmızı aldım bir de ekru hastaneye kırmızıyı gotirecem
PrensesimDoga Prensess_25 merhaba 36 haftalık apar topar doğuma gittim tabii valizim hazırdı 2 gecelik bir pijama koydum. Pijama hastanede kullanımınzor ben 2 gecelik kullandım. Evde pijama rahat ancak sezeryen oldum inanılmaz kanama olmuyor tabi ki kanama oluyor ama her yere geçmiyor tavsiyem gecelik takımı. Hayırlı doğumlar
ZeynepEdaa Prensess_25 benim normal doğum oldu ve sürekli dikişlerine muayene için geliyorlar o yüzden depend taktırmadılar onların sargı bezine sarılmış pamuklara var normal ped gibi yapmışlar bu dursun dediler altımda başka hiçbişey yoktu. Pijama giymedim giy çıkar olsun istemedikleri için gecelik giydim. Muayeneye yaparken baticon zaten her yere dökülüyor üstten döküyorlar çünkü bastırmıyolar. kanamanızda doğal olarak oluyor ve bulaşıyor bu çok çok normal bişey yanınıza yedek kıyafette alırsınız yıkayınca geçiyor zaten. 🙂
Fato5289 Kanamalar için kilot şeklinde geçirilen pedler varmış.onlar hiç geçirmiyırmuş.bebek mağazalarına yada eczane nerde bulunur bilmiyorum.ama kilot gibi giyiliyor kalın dediler.araştırın bi.
Tugsem81 Prensess_25 ne alaka bence kanama kısıden kısıye degısıyor kımle konustuysam ben az geldı uc gun bıraz gelıp sonra azalıyor dıyorlar eger okadar sarıl srıl gelıyırsa bu beyez gıyenler napıyorkı bır cogunu resımlerde acık renkler tercıh ettıgını goruyorum ben uc takım aldım sıyah gıymem evladımı bahar gıbı karsılamak ısterım sızde bende sıyah dusunmeyın olsun kan olsun degıstırın
Prensess_25 Tugsem81 aynen katılıyorum bende . Koyu renk çok saçma geldi bana da🤦🏻♀️ İki takım pembe bi tane de beyaz var . En güzeli bence
Anacsevgidolumelek Prensess_25 eger acik renk alacaksan iki tane de yedek al bacim. Eger kirlenirse koyu renk bile olsa oyle pis pis gecelikle mi gezeceksin sanki yine degistireceksin.
Firdevs3436 Prensess_25 canım siyah pijama yerine depent al ben 2 paket kullandım sırf rahat diye kanamam azalsada kullandım ilk 3 gün kanaman yoğun oluyor zaten sonra düzeliyor normal e dönüyor ben hiç taşma falan yaşamadım
Catsmomy Ama ben koyu renk giyende görmedim hiç. Benim açık gri pembe ve beyaz sabahlığım var depent aldım sanırım o is görücek
Merveykaya Ben iki tane aldım bir elbise bir de alt üst takım ikiside su yeşili koyu renk giyilmezki depend işe yarayabilir