Assoonn 14+5 deyim bugün bebeğimin hareketini hissettim yani bana mı öyle geldi tabi bilemiyorum fakat bi kayma hissettim önce ve sağ tarafıma bi sertlik geldi hafif acı verdi böyle ben hareketine yordum ama 🤐😆
espalp Assoonn o dönemde hissedilen sertliğin rahim kasılması olduğunu söylemişti doktorum. 18’de hissettiğimi söylediğimde doktorum sana öyle gelmiştir dedi😂 19’da gerçektem hissettiğimde doktora hak verdim. 14’te hissetmen ilk gebeliğinde çok zor canım
DemetDigesu Assoonn 19 haftamdayım paldur kuldur vuruyor benım kızım oncesınde hıssettıklerım damar atması gıbıydı gaz da olabılır o haftada daha cok erken
espalp DemetDigesu haftalardır göremedim seni merak etmiştim kullanıcı adını da tam hatırlayamamıştım 🙏🏻 Umarım bebiş ve sen iyisinizdir 🙏🏻😬
DemetDigesu espalp canım cok sukur ıyıyız ıste hastalıklarla bogusuyoruz onun dısında bır sorun yok sen ıyısın dımı kuzum🙏🏻
DemetDigesu espalp maşallah bu senın bebıslerı kuduruk benımkıne fıkır fıkır oldu🤣 sagol canım gebelıkten sonra baslayacagız tedavılere suanlık bursey yapılamıyor🙏🏻
minikkurabiyem2019 DemetDigesu 😂 ay bende suan yatamadım hareketlerinden kalktım yemege vurdum kendimi 🤣
DemetDigesu minikkurabiyem2019 bende coj acıktım yedım hemen uyandı kerata🤣🤣🤣 gecelerı ayrı bır kuduruyor sankı dogunca boyle olmaz inşallah😅
DemetDigesu minikkurabiyem2019 sabahın koru 7 de baslıyor gun ıcınde tık yok gecelerı baslıyor bızınkıde😅
minikkurabiyem2019 Deryahalilsss artık daha net hissediyorum bugun uyuyamamın sebebi baya serttı bende kalktım baktım yatamıcam 😂