Nur95 Herkeze yakşamlar 17 haftalık hamileyim yediğime içtiğime dikkat ediyorum fakat soylemesi ayıp adana urfa canım cok çekiyor aşeriyorum zararlımı bilemedim sonıçta içinde kuyruk yapı koyabiliyorlar hamileliğinde yiyen tüketen varmı zararlımı
1ogrencianne Nur95 kuyruk yağı zararlı değil et türevlerini iyi pişirdikten sonra bi şey olmaz yiyebilirsiniz tabi ki
espalp Nur95 düzgün piştiği sürece bi şey olmaz. Sakatar bile yiyebilirsin dedi bana doktor düGün piştiği sürece
Happy_momyyy Nur95 valla ben böyle seyler asermedim bilmiyorum ama et canim istedi. ☺️ Protein yönünden zengin olan yiyecekleri et ve yumurta özellikle iyi pişmesi şartıyla yemekte bi sorun olmuyo canim ama sen yine de doktoruna sor. ☺️
Erenbatununannesi Nur95 ayy aşeren insanlara imreniyorum doğurdum doğuracam hiç bişey aşeremedim ya ☺️ hamilelikte sakatat zararlı diye biliyorum et değil
defne55 Nur95 ah bacım sen gene bulunabilecek bisey aşeriyosun ben bu ay da mandalina istiyorum kafayı yicem bulubiliyoken ye gitsin sonra benim gibi rüyanda yersin valla 😂😂😂
Nur95 defne55 ya canm zor olmuştur internette aşeriyorum.cm var oradadamı bulamadım bazen olıyor dilediğince meyveler ama ben hiç sipariş vermedim mevsim meyveleri yedim sürekli 😂