Aybukeekersarannn Kızlar 28+3 olduk aşırı midem de yanma var neler iyi gelir ya da mide koruyucu içebiliyormuyuz
Burcuveburcum Aybukeekersarannn 26+3üm benimde 3 gündür midem çok yanıyor ılık süt içince rahatlatıyor biraz sanki
Canoglumbenm Aybukeekersarannn bende 29 haftalık oldum. 2 gündür bende de başladı. Gece uyurken özellikle midem ağzıma geliyor sanki çok kötü
Melek2102 Aybukeekersarannn Bendede mide yanmasiyla basliyo sonra bulantiyla devam ediyo kafayi yicem artik 3 gündür yemekten sogudum 😩😩
PrenssAnnesiiii Melek2102 bende öyleydm canm çözümü sık sık ve az az yemekte buldum kendini uzun süre aç bırakma
Buseersoy Aybukeekersarannn ben bardağa limon sıkıp şekerle karıştırıyorum üzerine bi miktar su ekleyip cep sodası katıyoeum rahatlatıyor
Melek2102 PrenssAnnesiiii denicem Insallah ise yarar 3 Saattir evin icinde geziyorum mide bulantisindan, bulanti geciyo bu seferde yanmaya basliyo sasirdim artik 😩
PrenssAnnesiiii Melek2102 çok zor canm yaşadım biliyorm sakız da çiğne bide yemek ye çok ara vermeden çikolata domates turunçgiller yeme
flybrs Aybukeekersarannn süt iç sıcak yada soğuk farketmez ben cok sevmediğim için hazır sütlerden için 200ml kesiyor