YaseminBatrk Rmysnssmnsf ay o his bana da oluyor özellikle geceleri . Sabah doktora gidince doktor sancın Yok diyor yaw benim hissettiklerim ne o zaman 😂😂🤭🤭
Prensm Bizde bugün tam 38 haftalığız 🤗 salı günü doktordaydık çatı muaynesi olduk açılmam yok ama ntsde biraz sancı çıktı 🤦🏻♀️ İnşallah açılmada olur😌
Prensm YaseminBatrk bilmiyorumki canım sormadım🤷♀️ Ama o gece sancım vardı hepsinden farklı 🤦🏻♀️ Amin inşallah Rabbim sağlıkla verir kucaklarımıza. Uykularım zaten şimdiden yok🤗
YaseminBatrk Hamileanne yaaa MaşaAllah darısı bizim başımıza inşallah. Anlatır mısınız vakit bulunca normal mi sezeryan mı nasıl geldi bebiş
Eacem YaseminBatrk persembe az sancim oldu gittim doktora hastaneye yatirdi her 3 dkda bi sancim geliyo du 90 à kadar çikiyor ama çok acisi yokdu sabaha dogurur dedi ama hala bisey yok persembe kontrl var baklim cadi ne alemde
Eacem NazLByrmgLuu InşAllah canim darisi bana son haftalar çok zor ya çok agirlastim bide küçuk 1 yasinda kizim var onunla dahada zor évi savas alanina ceviriyo