YaseminBatrk 38 olduk ve şimdi kontrolden geldik . 38 haftalık anneler nasılsınız bakalım bebişler nasıl sancınız var mı Doğum belirtisi varmı konuşalım biraz .
MerveHandeSyed YaseminBatrk bende tık Yk valla ne nişan ne sancı hiç gelmeye niyeti Yok gbi send durum nedir ?
aasenamerve YaseminBatrk yaa merak ediyodum ben de seni 😀 az kaldı bak doğuranlar doğru düzgün foruma giremiyor az kaldı senin de 😀
YaseminBatrk MerveHandeSyed al benden de o kadar . Bugün nst bağlandım geçen hafta 45lerde ki sancı bugün yerini 25 lere bıraktı bir kere 70 gördüm o kadar sancı hiç çıkmadı ama ben bazen evdeyken sancı hissediyorum 🤭 çatı muanesi yapmıyor doktorum su gelince ya da nişan gelince bakacağını söyledi bebeğim kanala girmeye çalışıyormuş şuan bizde durum bu sizin bebeğiniz girdi mi kanala
reflesha YaseminBatrk ya sizin yine 45 cıkıyor benim 20 lerde falan bende yarın gidicem bana çatı kontrolü yapıcak gecen hafta söylemişti çok geriliyorum gece sancım oluyor ama geciyor yalancı dogum sancısı
MerveHandeSyed YaseminBatrk kontrolüm yarın bakıcaz durum ne ? Bende hep giriyorum sancım bi kere bile çıkmadı hep 20 leree 10 larda
MerveHandeSyed YaseminBatrk ben şuan 37 + 5 im geçen hafta 2700 42 cm di yarın kontrole gidip yeni kilomuzu boyumuzu öğrenicez İnşAllah
YaseminBatrk Gizemhakan ay Yok canım ya doğurmadım benimki gelmek istemiyor 😀😀😀 gelsin istiyorum artık hayırlısı sağlıkla inşallah 🙆🏻🤦🏻♀️
YaseminBatrk aasenamerve ay evet sen hiç yoksun 😂 bebekten önce - sonra olarak çok büyük izlenim bıraktın bende acaba içimde kalsa 😂😂😂
aasenamerve YaseminBatrk valla vakit olmuyor ki 😀 ağrı sızı vardı belki ama ne kadar huzurlu bi ortammış hamileliğimin son zamanları 😀
Hamileanne Benim dün nişanım geldi sadece şiddetli gaz sancısı gibi bi kasılma var. Bugün doka gittim sancı falan çıkmadı çok az çıktı yani ne olucak bilmiyorum artık sinir bozucu 🙄🙄🙄
YaseminBatrk Hamileanne aaa hayırlı haberler de sizden gelir inşallah . Alttan muane etmesini doktor açıklığınız var mı
Asafff 38+5 haftamız Bende yarın sabah gidecem kontrole çatı muayenesi var nst ve Doğum tarihi kesinleşecek karnım 3 gündür aşağı doğru çekiliyor gibi baskı var göbekten aşagısı sertleşiyor gevşiyor anlamadım nasıl olacak böle hissedip doğumu olan var mı?
YaseminBatrk Asafff hadi sizden de hayırlı haberler inşallah . Biz bugün yeni 38 olduk allahım bağışlarsa bizde sancı da Yok Çatı muanesi de Yok bekliyoruz
Hamileanne YaseminBatrk bir parmak var ama bildiğin şiddetli gaz sancısı oluyor beş dkkada bir. Amin canm sağol cümlemizin inş