Mutluebru Merhabalar ayın 1 inde kan verdim 111 çıktı. Bugün ise tekrarladığımda 571 çıktı arada 5 gün falan var değer normal midir sizce ?
[silindi] Mutluebru canım işin uzmanı değilim ama en az %60 artış olması gerekiyor her geçen gün. Bana biraz az gibi geldi normal de olabilir bilemiyorum doktorun verecektir en doğru cevabı. Kaç haftalık son adet tarihine göre?
Menis21 Mutluebru Gayet normal 2 günde 1 iki katı artış olması lazim 111 2 gün sonra 222 2 gün sonra 444 gibi ....
benoanne Mutluebru canım birde kan değerlerine hep aynı yerde baktır farklı yerde verdiysen o yüzden de olabilir. Her hastanenin ölçümü aynı çıkmıyor. Ama senin değer yükselmiş normal bencede
Mutluebru [silindi] canım [silindi] canım son adet tarihim 3 mayıstı beklenen adet tarihimde 31 Mayıs tı bende bilemedim işte hayırlısıyla Pazartesi doktora gitçem artık bnm tahminime göre bugün 5. haftaya giriyo ama yinede tam bilmiyorum 🤷♀️
[silindi] Mutluebru Sata göre 5. Hafta bitmiş oluyor ama bu değer 5. Haftaya göre düşük geç döllenme var gibi duruyor bence 1 hafta daha bekle ultrason için git doktora geç döllenmeyse bile keseyi görürsünüz. İnşaallah bi sıkıntı olmaz güzel düşün stres yapma 😊