iremmvebebegi Kızlar herkes manuel pompa göğsünü zorlar acıtır diyor,Elektrikli al 20 dk’da hemen sağıyo dediler.Sizin deneyimlerniz neler yada ne duydunuz bu konuyla ilgili?
Umrnkrhn iremmvebebegi ben elektrikli aldım. Lansinoh kullanıyorum. 20 dk da sağıyorum. Şuan için memnunum 15 gündür kullanıyorum.
Zuhresule iremmvebebegi canım ben ilk elektrikli aldım hiç kullanışlı gelmedi bana manuel aldım. Elektrikli kullanışlı değil bana göre. Taşınması temizliği açısından da manuel kullanışlı. Hele yeni doğum yapınca meme uçları zaten yara olduğu için elektrikliyi hic önermiyorum surekli durdurmak zorunda kaldım Manuel ile istediğin hızda sagabilirsin hiç boşuna para verip elektrikli alma. Lansinoh manueli öneririm
titebouille iremmvebebegi kullanmadım ben eğer ki sütüm geç gelirse onu tetiklemek için aldım çünkü henüz ihtiyacım olacak mı bilmiyorum. Bilmediğim şey içinde 300 400 lira vermek istemedim açıkçası.. herşey çok pahalı
Bilgehan Gunes05 ben lazım olmaz sonuçta memeden emecek düşüncesi ile almamıştım ama hiç öyle olmadı. Arkadaşımdan ödünc aldım. Dışarı çıkarken, bebeği bırakıp bir yere gitmek gerektiğinde ve ise giderken sağıp süt bırakıyorum. Elim ayağım oldu.
Bilgehan Bende hem elektrikli hem manuel var. Evet fiyatları gerçekten uçuk ama degiyor. Kesinlikle elektrikli öneririm. Bir de şu an sağım yaparken kesinlikle canım yanmıyor