Busrhazal20 Arkadaşlar 9 haftalik gebeyim. Simdiye oadar goguslerim hep şişikti ama dogru duzgun beslenemiyodum. Simdi küçülme var bu ay yeni yemek yemeye basladim bulantilarim yeni bitti herhangi bi sorun varmidir kilo kaybinda kuculme oluyomu?
Duuyguum Busrhazal20 benim de tam dokuzuncu haftamda olmuştu öyle bende post açmıştım hatta bulantılar gitti hassaslığım kalmadı diye ama şükür sorun yokmuş 9. Haftada azalmaya başlıyormuş belirtiler
Duygu202420 Busrhazal20 bende senin gibiydim 2 kilo verdim hatta sonra sürekli milletin göğüsleri büyüyor benim ki hala küçük süt olmıcak mı diye dert ettim 🙄 simdi 18+5 haftalık olduk göğüslerim karnımdan büyük 😆😑 gülsemmi ağlasammı bilemedim büyücek yani merak etme
Deletedmom133 Busrhazal20 inşallah sende biran önce hissedersin hissedene kadar bende böyleydim acaba birşey mi oldu niye böyle diye ağlardım çok şükür şimdi doğuruyorum nerdeyse sağlıkla güzel bir hamilelik gecirmen dileğimle 🥰
nartanemm bu haftalarda küçülmeye başlayabiliyor ama endişe etmeyin sonrasında tekrar büyümeye devam edeceklerdir benimde öyle olmuştu çünkü
Busrhazal20 Duuyguum bende aklima kotu seyler getirmemeye caliisiyom ama merakimdan da duramadim sorayim dedim normal mi diye tesekkur ederim
Duuyguum Busrhazal20 İnan bende öyleyim bi günüm bi günümü tutmuyo bi yerim ağrısa niye ağrıdı geçtiğinde niye ağrımıyo diye dert ediyorum ama çok dinlememek gerek kendini zaten olacağın önüne geçemiyorsun ki onun iÇin kafanı dağıtmaya bak bişeylerle yoksa bitmez bu dokuz ay
Busrhazal20 Duygu202420 buyuyup kuculunce dikkatimi cekti simdiye kadar hassasiyet siskinlik vardi simdi fısalmış gibi