mervetari4 Kızlar 35 haftalk gebeyim bugun 5 dk ya bi tuvalete gidiyorm çok fazla idrarm geliyor ve sağ kasığım aşırı ağrıyor hic geçmiyor ne yapmalıyım??? Kontrolümde 1 hafta sonra ya beklemeli miyim o zamana kadar ??
Aysebkr1258 mervetari4 sık idrara çıkman bebeğin idrar torbasına baskı yapmasıyla alakalı olabilir ama eğer ki gitme imkanın varsa bi hastaneye git idrar yolu enfeksiyonun olabilir kasıklarında ağrıyormul çünkü
mervetari4 Nasl ayrıştırcam ki ? Tuvalete gidiyorm cikiyorm 5 dk sonra tekrar tuvalet ihtiyacm geliyor gitmezsem kasık ağrım dahada artıyor 😥😥
Yasemin6161 Ay bende aynıyım ve benim sanki böyle ishal olursunda karnında sancı olur ya öyle sancım var belimede vuruyor acaba doğumla ilgilimi esimde gelemedi işten sorun çıktı evde tek başıma ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
mervetari4 Gündüz bel ağrım vardı ama simdi yok, benmde eşim nöbette evde tek başımayım bilemedm ne yapıcam
Yasemin6161 mervetari4 aynen kuzum ya evimde kendi aileme uzak kayınvalidem yakında ama yakından daha uzak resmen Allah yardımcımız olsun 😔
mervetari4 Benmde kendi ailem uzakta kayınvalidemgil yakın eşimde zaten doğm yapacağım hastanede çalışıyor ama simdi bir şey yoksa da telaşlandrmak istemiyorm
Yasemin6161 mervetari4 anladım canım ben daha dün çıktım hastaneden serumla ciğer geliştirici iğne ilaçla falan sanciyi kesmeye çalıştılar ama yeniden başladı gibi ben sanırsam acile gitmeliyim 🤐
gul0608 mervetari4 bende çok çıkıyorumda doktor ne güzel böbreklerin çalışıyor demişti ama bi idrarına baktır istersen
mervetari4 Bugün bu kadar fazla çıkmaya başladım normal günlerde gündüz fazla çıkmam sadece geceleri 3 -4 kez çıkıyordum, böbreklerde benm genişleme var ama o da engl olurmu ki yada erken doğuma sebep olurmu ki
mervetari4 Bugünlük idare etmeye çalışacm evde de tekim çünkü eşimide çağrmk istemiyorm en iyisi yarn gitmek ..
beyzayagiz bende bugun ciktim daha hastaneden kasik agrisiyla gitmistim bacagimdan cekmisti cok.kotuydu idrarimdan kan cikti kum dokuyormusum meger buda erken dogumu tetikliyor git bir gorun derim
mervetari4 4 aylk gebeyken taş düşürdum bende ama o çok şiddetliydi bu oyle değil sanki bebeğim ayağını oraya bastırıyor çekiyor bastırıyor çekiyor gibi