Mirayyy77 Burcu77 evet çok tatlis bende bayılıyorum kendisine 💃 yok canım ya benimde eşim tershanede çalışıyor ordanda %15 indirim var Çarşamba kontrole gittim sordum 2sini birden kullanabiliyormuyum diye "Hayır yalnızca bir indirimden faydalanabilirsiniz" dediler hayallerim yıkıldı 😂
Burcu77 Mirayyy77 olsa şaşardim zaten 😁😁 neyse yapcak bisey yok bebislerimiz saglikli olsunda kac haftaliksin 😊
Burcu77 Mirayyy77 benimde 17+1 canim bizimkisi kucukmus daha 😊 burayi da mesgul ettim ama son bi soru daha ilk gebeliginse kacinci haftada hissetmeye basladin cok merak ediyorum da hala hissetmedim ben🤦♀️ bide cinsiyeti nedir😍
Mirayyy77 Burcu77 evet canım ilk gebeliğim, ahmet bey 20. Haftadan itibaren hissetmeye başlarsın demişti ben 19. Haftada ufak ufak hissettim seyirme gibiydi🤗tam 12. Haftamizdada oğlus kendini hemen gösterdi utanmaaz😂 sizin cinsiyet ?
Nur___ Burcu77 ben 19+5 oldum hala sadece hıçkırıyor minik kızım❤️🌼 hep sağda hissediyorum hıçkırıgını, yani daha net bi hissetme yaşamadık 🤦♀️ beklemedeyim heyecanla, usg günlerini iple çekeriz, 🌼
Burcu77 Mirayyy77 yaaa 😍 bizede 12 haftada kiz gibi erkek olsa belli ederdi dedi ama net konuşmadı 14 haftada kiz dedi degismez herhalde 🤭 bizde bakalim 19da hisederiz belkide 1 ay sonra gel dedi 2 li tarama testinden sonra 1 hafta sonra gidicez acaba ne isticek ne yapicaz merak icinde bekliyorum 💁♀️💁♀️
Mirayyy77 Burcu77 hadi bakalım hayırlısı 🤗 valla 21 haftalık falan olucaksın sanırım bende 21. Haftasa gitmiştim detaylı ultrason zamanları oluyor o haftalar bana istersen yaptırabilirsin dedi bence bi sorun yok senbilirsin dedi bende girmedim 😂 26. Haftamda şeker yüklemesi oldum bu kontrolde o kadar 🤗
Burcu77 Mirayyy77 sanirim ben meraktan onuda olurum dogurana kadar tum testlere girerim gibime geliyor detayli ultrason renkli olan degil galiba dimi 😌
Mirayyy77 Burcu77 hahaha 😂😂 detaylı ultrasonda başka biri bakıyor kendi doktorun değil öyle biliyorum canım alt katta olması lazım ücretide 350 tl demişti sanırım unuttum net değilim 🤗 renkli kendisindede var bana 21. Haftamda bakmıştı renklide yüzünü gösterdi poz aldık bidaha da bakmadı renklideen😥
Burcu77 Mirayyy77 yaa yerim onu benn😍😍 renkli madem var hep ondan baksa keske siyah beyaz hep😁😁 bakalim gidince gorucez cok tesekkur ederim senide tuttum burayıda mesgul ettim helal et hakkini 🌸🌸
Mirayyy77 Burcu77 yok kız valla bikere baktı bu sarı oluyo ya hani zaten bence o çirkin ya yapış yapış bisiler güzel durmuyo😂😂😂😂 ne demek canım helal olsun sende et 🤗
Nur___ Mirayyy77 🌼 Kadınlar klubune uzun yılardır üyeyim zaten, eski üye 😀 iş yerimden de yüzde 15 var zaten 😂 ama iki indirim yapmazlardı gibime geliyor 😁 yoksa baya kıyak olurdu Yalnız KK çok aktif olmuyor bura gibi soru sorunca hemen yanıt geliyor yani en azından bana öyle :)
Nur___ Asli1716 İlyas bey de iyi doktor biraz rahat geldi bana açıkçası tavırları, bu arada uzmanlardaki bugday hanımın eşi
Nur___ Asli1716 sanki Gülcan hanm daha iyiydi gibi geldi ama bi dene sonuçta herkesin farklı tutumu var
Mirayyy77 Nur___ buğday hanımla ilyas bey ayrılmamısmydı aldattığı için buğday baya psikolojikman çökmüştü biara 🙄
Scb Nur___ sız yalovadaki dr lar konusunda bilginiz var bise sormak istiyorum benim takibim istambulda yapılıyor annemler yalovada doğumu yalovada yapabilirim yalnız devlet hastanesinde olur beni kabul ederler mi 29+2yim suan
Burcu26 Scb özeldedir yapabilirsin bende Bursa’da devlet hastanesinde takip ettiriyordum 26haftadan sonra Yalova atakentte geçtim bi sorun olmadı nasipse burda Doğum yapıcam