Nur___ Asli1716 niye yapmasın illa ki önerir bencee ikili testi gidin muayenenizi olun illa ki size yol gösterecektir zaten, ne zamana randevunuz
Nur___ Asli1716 özele gideceksen ki maliyetttir ama sen bilirsin, ya uzmanlar da filiz ciğerim, ya da atakente bilgin bey ile Ahmet bey
Asli1716 Nur___ zaten filiz hanıma gidiyorum ikili test için sadece devlete gideyim zaten sonuç heryerde aynı diye düşündüm
Asli1716 Nur___ yalovadan bursaya sevkmi istedin ben bursanın ilçesindeyim direk bursaya giderim o zaman
Nur___ Asli1716 evet buraya sevk istedim çünkü yalovada olmadıgından ve çalışıyorum zamanım yok pek o açıdan sevkli gidicem zira eğitim araştırma hastanesi çok kalabalık.
Nur___ Asli1716 yapmadım aynen gerekli göremedim doktorum da gerekli açıklamayı yaptı o yüzden istemedim tabiki tercih ve risk durumuna göre değişir ki yapsam en güvenli olanı yapardım nifty vs.
Nur___ Asli1716 yani yaş da bunun içindedir illa ki de akraba evliliği filan vs. Sebeplerle ki doktor daha iyi bilir sormak lazım, üçlü test, ikiliye göre daha güvenli diyorlar
SaniyeTan Nur___ Yalova devlette işler zor ama alıştık :) Bu arada geçen gün acil doktora gitmem gerekti Gülcan hanıma gittim oda çok ilgili ve güler yüzlüydü İlter beyden ona geçmeye karar verdim
Gurdess Nur___ gökte ararken yerde buldum Nur hanım sevk aldığınız zaman randevu da aldınız mı Bursa’dan bende bugün sevk aldım da.Nerden Bilgi alcam bilemedim 🤷🏻♀️
Nur___ SaniyeTan geçen bende acil gittim de gene iltere gittim kızdı bana cinsiyeti öğrendim diye daha gitmicem 😂
Nur___ Gurdess ben doktoruma sevk aldım aynı zamanda o güne randevu da aldım nolur nolmaz diye bide gittiğim gün 21+2 Olcam inşallah nasipse bakalım Bi sorun olmasın diye önlem işte 🌼
SaniyeTan Nur___ İlter bey konuşkan kafandaki soruları cevaplıyor evet ama her şey onun için gereksiz ilter bey yüzünden cinsiyeti ayrıntılıda öğrendim resmen insanlar 16 da öğreniyor Gülcan hanımı tavsiye ederim ama ben memnun kaldım