Ays-ays Merhaba bende 11. Haftadayım ve bulantım bütün gün boyu devam edenlerdenim birde bende şu oluyor ağzımda tükürük birikiyor kendim yutamıyorum o zaman daha çok midem bulanıyor var mı benim gibi olan 😞
Mumsy Ays-ays o kendini sıkmaktan olur canım rahat bırak kendini geçecek böyle devam edemez heralde değil mi inşallah 🤢 allahım hepimizeee çok mutlu bir anda geçmiş bir güne uyandırsın en kısa zamanda inşallah
Dilamm Mumsy 13+2yim hala bulantım oluyor kusmada sabahları oluyor kraker falan diyolarda valla hiçbir etkisi olmadı bana inşallah 14. Haftamdan sonra gecer çünkü dışarıya cıkamıyorum her an kusacam diye
Mumsy Dilamm sh canım ne krakeri insan su içemiyor kendinden iğreniyor hele koku hassasiyeti de varsa işte bittin aynen bende öyleyim umarım 13 haftada geçer sabırsızlıkla bekliyorum
Dilamm Mumsy koku hassasıyetim yokta kustugum zaman kusura bkmayın kustugumu gördükçe daha cok midem bulanıyor daha cok cıkartıyorum inşallah gecer sizinki
Ays-ays Brnsl Brnsl aynen bende öyleyim tükürüğümü yutamıyorum peçete yada lavaboya gitmekten bıktım 😞😞
Sultan_ Bende 11+3 haftadayım şuan benimde ilk haftalarda bulantım yoktu ama değişmeye başladı bazen bütün gün midem bulanıyor bazen hiç olmuyor şuan da hafif midem bulanıyor 😔
BsrSnmr Loya06 6 haftalıkken bende de hiçbir belirti yoktu 8+5 haftalığım şu anda günde iki kere filan kusuyorum bir haftadır çok kötüyüm 🤮 kokulara hiç tahammülüm yok
Sultan_ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ben ilk haftalarda çok kötü hasta olmuştum öksürükten uyuyamıyordum bile bide baş ağrısı vardı ilaçta kullanılamıyor doğal yollarla atlattım çok şükür 🙏🏻
Yesiimduurmus Mumsy 12+5 günlüküz bir kere dahi kusmadım hafif mide bulantılarım oldu ama kısmadım hiçç 🙏