Mikayilsmom Kizlar 36hafta olucazneredeyse daha bebeyimizin ismi yok. Bi türlü karar veremiyoruz cok zor bi kararmış. Onerileriniz varmi?
Yasosss Mikayilsmom biz yiğit aras koyucaz canım . Onun dışında buğra orkun vardı kafamda erkek bebeğe isim bulmak daha zor bir de eşlere beğendiremiyoruz 😂
Nur1989 Mikayilsmom merhaba benim de bebeğim erkek destan ali olacak ismi inşallah size de fikir olur 💙
Asyalcin Mikayilsmom atlas ve alparslan çok seviyorum bu iki ismi oglum olsaydi eger ikisinden birini koyucaktik ama kızımız olcak Allahın izniyle asya mız gelicek inşallah🙏
sinemsepci Sağlıcakla kucagına al inşallah 🙏🏾 Bende erkek bebek bekliyorum. Isim olarak aklımızda Bulut, Ege, Noyan, Eymen, Yalın var. Belki sanada fikir olur ☺️ Ama seçmesi gerçekten zor
Mikayilsmom sinemsepci teşekkürler canim hepimiz insallah. Ay sizde krarsizsiniz bizde de var boyle seci secip vazgectigimiz 😂
Minedemir15 Bizim ilk günden beri belli eşim ali ismini çok seviyodu bnde kırmak istemiyorum ve 38+1 olduk biz alimizi bekliyoruz 😍❤
Erbualp Benim oğlumun adı bera 🤗 2. Cinsiyetini henüz belli değil daha yeni ögrendim. Ama oğluma bera ismini koyarken birbey arasında gidip gelmiştik birbey ismini de paylaşayım sizle fikir olur 😊
Snglcm Hamileliğimi öğrendiğim anda kız erkek ismimiz belliydi erkek bebeğimiz olucak inşallah adida Ali Hamza olucak sağlıkla gelsin 🤗
Mikayilsmom Cok guzel isimler vermissiniz kilaz cok begendim ama bunlari ben esime soyluyorum istemiyo 😂 Yunus nasil isim peki? Boyuyunce sorun yasarmi bu isimle?
Mikayilsmom Yasosss aynen ben ona verdim de erkek ismi vermeyi kizim olursa adi hazirdi ben koycaktim 😂
Yasosss Mikayilsmom Benimde eşim illa ben de isim koyucam dedi o yüzden çift isim oldu ben yiğiti buldum o başta gökay diyordu dedim hiç uyumlu olmuyor bak değiştir o da diyo sen değiştir sonra neyse Allahtan kendi dedi aras olur mu ? Olmaz olur mu dedim ben sen beğenmezsin diye dememiştim bile. İnşallah siz de tez zamanda içinize sinen bir isim bulursunuz 🙂
Ferdaa Aras düşünüyorum ama hala kararsızlardanım bende.. artun arden uras ayaz eymen yaman bunlarda hoş☺️
Hgztp Erkek ismi bulmak o kadar zor ki hala düşünüyoruz biz de aklımızda Ural var ama nedense biraz soğudum gibi 😁 şimdi de Giray ismini düşünüyorum bu ikisinden biri olabilir ama tabi başka hoşuma giden isim olursa değiştiririm😁