Cigdemjoyceobinajulu Cevaplarınızı beklıyorum benım doktorum belli olmuyor dedı arkadasımın doktoruna gıttık aynı gün kız dedı ?
bilnazo68o Cigdemjoyceobinajulu erkek bebeklerde kesin cikabiliyor sonuc ama kizsa sonrada degisip erkek olabiliyor. O cikıntiyi kesin gormek lazim. Ben 13-14 haftalarda ogrenmistim erkek gibi demisti.suan 28 olduk halen erkek:)
AYsegulusal Cigdemjoyceobinajulu canım kesin diye bir şey yoktur bana 25 haftaya kadar erkek dediler pipi resmi verdi elimize şimdi kesin kız diyor bakalım daha değişecek mi sağlıkla gelsinler inşallah 🙏 🙏 🙏
feyzaa34 Cigdemjoyceobinajulu sen yinede 20ye kadar bekle canım yanılma olur tabi benim teyzeme kız dediler 3 sene önce erkek doğdu
Ayserose Cigdemjoyceobinajulu gösterirse belli olur cnm benimde 13+5 de ögrendim kızımı yakın zamanda sende ögrenirsin🙏🏻🥰
Kayra0723 Cigdemjoyceobinajulu cinsiyet için en uygun hafta 16. Haftadır genelde öncesinde yanılma payı olabilir ama 16. Haftadan sonra bu ihtimal azdır tabiki bebeğin pozisyonu uygunsa gösteriyorsa.. Bu arada kesin emin olmak için detaylı ultrasonu da bekleyebilirsnz
Glydn Ben de 16. Haftada öğrendim kız bacak arasını boş görüyorum dedi şimdi 17. Haftadayım inşallah değişmezzz
Esraaktg3 Cigdemjoyceobinajulu 17 haftada gittim belli olmuypr dedi bende 19 haftada farklı doktora gittim çikolata yedim doktor da karnımla oynado cinsiyeti belli oldu