Aryaalina Kızlar havalar çok sıcak canım sürekli soğuk kola gibi vs içecekler istiyor benim gibi kola tüketen var mı 36+3 haftalık olduk
Damla01 Aryaalina Canim bende oyleyim nigde gazozu aşeriyorum surekli. Ama haftada 1 gun iciyorm 🤦♀️
defne55 Aryaalina bende çok aşırı içmek istiyorum ama malesef içemiyorum canım 2 günde bi çay bardagi okadar onunla yetiniyorum 😔
gizemsent Canınız asitli bir şey istiyorsa maden suyu içseniz keşke, o kadar şekeri ve ne olduğu belli olmayan maddeyi içirmemeye çalışalım çocuklarımıza nolur:(
Ayguns Bende en son iki gün önce içtim bugün canım nasıl çekti anlatamam dolapta kola var elim gidiyor ama içmiyorum. Ben uzun zamandır koladan soğumuştum son birkaç yıldır tüketmiyordum hamilelikte canım çekmeye başladı aksi gibi
feyzaa34 Ayguns kuzum benimde öyle ben normal yaşantımda dikkat ederdim asitli yağlı yemezdim hamile kaldım kola cips o kadar cazip geliyor ki âdeta karşı koyamıyorum 😔
Ayguns feyzaa34 yasaklar cazip geliyor demek ki kuzum ya bir de havalar çok ısındı ya soğuk soğuk tüketmek istiyor insan 🤦🏻♀️
feyzaa34 Ayguns ay evet ama 3 4 gündür maden suyuna taktim soğuk soğuk onu içeyim diyorum mümkünse uzak durmak icin😔
GuelGltkn Aryaalina benim de ara sira canim cekiyo esimin ictiginden bi yudum aliyorum litrelerce tüketilmedikten sonra zarari yoktur bence bi kac yudumun
Ayguns feyzaa34 bende bugün maden suyu aldım marketten hemen attım dolaba soğusun içeceğim en azından maden suyu faydalı mineral falan var içinde. Kendimi öyle tatmin edeyim dedim 😅 bizim kafalar bir çalışıyor bak 😂
Happy_momyyy Aryaalina kilo bakımından sorun yaratabilir evet ☺️ Ama cok aşırıya kaçmadığın surece asitli seyler den zarar gelmez yanı en fazla 2 bardak 🙈