Esesen Çatlak oluşmaması için neler kullandınız ve kaçıncı haftada başladınız? Ben 16 dayım ne zaman başlamalı
Pinars Esesen başla biran önce derim . Hindistan cevizi yağı kakao yağı doğal olarak. Paketli ürün dersen lierac önerebilirim
Aarzuu Esesen bn hamile kaldiqim qbi kullandim hakiki zeytin yaqi 35 haftaya qirecem çok şükür çatlağım yok sabah aksam kullaniyorum ama bacaklarima kullanmadim çatladı 😏
yigitalptb Esesen 4. Ay biterken başlamıştım. 34. Haftamdayım şükür çizik bile yok ama son hafaya kadar belli olmaz diyorlar. Lierac jel ve unibaby çatlak yağını kullanıyorum.
Esesen Pinars eczaneye gidip direkt alaınıyor değil mi paketli ürünler doktorun yazdığı bi ürün değil
Sidelya Zeytinyağı kullandım 20. Haftaya kadar sonra tüylenme başlayınca biraz biraz zeytinyağını bırakıp kakao yağına başladım. 27+3 olduk ve karnım çok büyük ama şükür daha çatlak yok
zynp1512 Esesen ben firmasının ayni sefa krem ini kullandım 25 den sonrydı sanırım 35 haftaya giriyırum çok müsait vücudum çatlamaya ama çook hafif hafif olmuş
Hll melikeyakisikli canm benim eczacı arkadaş oldugu icin gelis fiyatna aldm ama normalde lierac pahalı diye biliyorum. Varsa tandğn o şekilde almani tavsiye ederim. Madecassolde 25 tl ama yazdrrsan 6 tl ôdeme yapıyorsun.
drytcvkarsln Esesen 3 aydan sonra basladım 39 haftadayım allaha sukur hıç çatlak oluşmadı mustela evomere ve arada dus sonrası soguk pres hındstan cevızı yağı kullandım
Pinars Esesen evet alınabiliyor direk birde lierac ürününü sürekli kullanacaksan eğer AlesClub diye bir uygulama var onu indir, aldığın ürünün arkasındaki kodu oraya yükle puan biriktirip bir sonraki ürünlerini bedavaya getirebilirsin 👍🏽
Seroo91 Esesen ben sadece nemlı tuttum vucudumu bebe yağı kullandım bianda kılo almadım o yüzden rahat oldu suana kadar hıç çatlağım yık 33. Haftadayım
1209038 Benimde çatlağım yoktu ufak tefek çıkmaya başladı vücudunuz çatlamaya meyilliyse zaten çatlıyor bu yağla yada kremle olcak şeyler değil sadece ihtimali azaltıyor bı nevi genetik yapı aslında insallah olmaz 😌