Yldzhh Kizlar yatinca belim karnım ağrıyor doktora gitmeli miyim cumartesi randevum var beklemeli miyim ?
[silindi] Yldzhh yatınca oluyorsa korkma ayağa kalkınca hafifliyorsa yalancı kasılma ve bebeğin doguma hazırlık sancısıdır. Sen duşla dinlenmekle veya uzanmakla geçmeyen ağrın var mı onu takip et canım
mutluluk_01 Yldzhh Bende 37+5 günlük hamileyim akşam belim ve karnım çok agiriyordu acile gittim nst çektiler sancı çıkmadı alttan muayene içinde ben müsait değildim ama şuan karnım sert taş gibi belim çok agiriyor nasıl sabah olacak bilmiyorum
Hifam Aysegolcuk Benim adet sancısını benzer bi ağrı ve kalkmadıkça biraz dolanmadıkça geçmiyor sebebi neden olabilir
Aysegolcuk Hifam gidip geliyor mu sürekli? Dinlenince geçmiyorsa muhtemelen doğum sancın başlamış sonradan sancı şiddetlenir 1 2 güne kadar dakika tutmaya dene sancı 3 dakika gelirse doğum başlamıştır o zaman doktoruna bildir kahverengi leke falan geldi mi?
Aysegolcuk Yldzhh dinlenince geçiyorsa yalancı sancıdır ama geçemiyorsa doğum sancın yavaş yavaş başlamıştır sürekli dakika tut 3 dakika 1 geliyorsa doktoruna bildir
Kezibanefe 37+2 bnmde batmalar var kasıkta ve vajinaya doğru ama düzensiz çarşamba randevum var o zamana dayanırız inş ilk doğumdan 7 yıl geçti unuttum sancıyı belirtileri🙈🙈
sedman Haftamdayım, kasılmalar arada olup geçerdi bugün karnım kasıldı ve geçmiyor bir noktada toplanmış gibi 🤷🏻♀️
Hifam Aysegolcuk Evet sürekli gidip geliyor sancı. Özellikle sabahları çok oluyor yeni uyandığım zaman. Sadece akıntı geliyor afedersiniz sarı bi akıntı başka bi şey yok.
Aysegolcuk Hifam anladım canım geçmediyse doğum sancın başlamış sen sık sık dakika tut sancı 3 dakikaya inmesi gerek