TunarinAnnesi Zehra333 evet tatlım bu tam yumurtlama bu gün ilişki pazartesine kadar her gün ilişki erken kalkma ilişkiden sonra altina yastık koy 20dak uzan İnşAllah tutunur bebişlerimiz ❤️🤗
Beyzanurlina Zehra333 koyu çizgiyi gördün gecesi ve 2 gece daha ilişkiye girin canım bende kullandım be incir ve havuç kürü kullandım 12 haftalıgiz 🙏🏻
Selinnnce Zehra333 evett yumurtlama bugun yarin ve sonraki gunu iyi degerlendir :) ben yumurtlama oldugu gun hamile kaldim
TunarinAnnesi Zehra333 Maşallah gebelik haberini bekliyorum İnşAllah Benimde adet 15i İnşAllah olmaz göğüs ağrilarim var baya
Gzrilknur Canım bu testi görmek bile mutluluk verici. Değerlendir Allah a bırak. İnşallah tutar🥰🙏🙋♀️
Zehra333 Gzrilknur inşallah canım hatta ben o t yi c sandım 😂😂 bi yarım saat koyu olanı c diye bakmışım sonradan t olduğunu farkettim sevinçten ağladım resmen 😂😂 ilk kez t bu kadar koyu
Gzrilknur Genelde ovulasyon testiyle gebelik öğrenmek isteyenler de de böyle çıkıyor. T daha koyu çıkıyor.gebelik belli oluyor. Ben öyle biliyorum. Birgebeningünlüğünde çok takip ettirdim. Ordan biliyorum. Senin testi görünce sevindim gebelik var sandım.
Taneminci Zehra333 ben hamile olduğumu ovulasyon testiyle aynen bu şekilde öğrenmiştim 😱 duygulandım 🙈