Mlssa Trabzon 18den sonra azar azar başladım. 26+5iz şuan sadece dolap kaldı😊 sonradan zor olurdu şimdiden geze geze aldım her şeyini rahatça canım.
Trabzon Deletedmom133 bende alıyorum da erken mi diye düşünüyorum bazen ☺️ sadece beşik aldı annemler. Bide zıbın türü flan başladık almaya yavaş yavaş . İyice yazın sıcağında dışarı çıkamam diye alıyoruz biseyler
Deletedmom133 Trabzon valla ben hamile kalmadan önce donlar zibinlar almıştım çok beğenip hamile olmasam bile hediye olarak getiririm dedim ablamda düğünde bana şaka olsun diye kanguru ana dizi seti almıştı hamile kalıncaya indirim oldukça aldım valla 😀
Sad3c3m Trabzon gereksiz kendimi kaptırmak istemedim bide 6 ay dolsun diye bekledim neden bilmiyorum😃
Deletedmom133 Trabzon aynen öyle şimdi istesem de kalkıp alamam bu sıcakta sadece bebek arabamız ve mama sandalyemiz yok onun için acelem de yok bebek arabasını 1 aya alırım zaten yeter dükkan yakında 😀
Yusufburcu61 Trabzon ben erken cesaret edemedim belki ters gider bişey olur falan diye 24 te falan başladım 🙂