Beyza12345 ?Anneye devletten nasıl bir yardım oluyor kızlar bir 300 tl bir de 150 tl diye biliyorum ama doğru mu ki
Alarasel Canoglumbenm kızz herkes alıyomu cidden 300 tl 🤣🤣🤣bide bişi dicm şu hoşgeldn bebek paketi varmş onuda veriyolarmı acab??
Elif28 Tugba12345 sut parasi icin kart veriyolarmis galiba oylemi biliyor musunuz sut parası ile sadece sut mu aliniyor? Yoksa cekip istedigimiz sekilde bakit olarak kullanabiliyor müyüz
Ozlemsvr Alarasel aliyor canım benim mi yattı ama iki ay i buldu. Doğum raporunu ptt götürüyorsun herhalde..
Canoglumbenm Alarasel tabikide herkez alıyor canım. Hosgeldin bebek paketinide belediyeden alıyormuşsun canım.
MihmininAnnesi 300 tl ilk çocuk parası sosyal yardımlaşma vakfına bulundugunuz ilçede kine gitmeniz gerekir çocuğa kimlik çıkarttıktan sonra tabi
Nesli2101 Tugba12345 calısan anne Doğum parasını Ne kadar alıyor bu 300 ve 150 dışında yok diye biliyorum
MihmininAnnesi Alarasel sosyal yardımlaşma vakfına bulundugunuz ilçede kine gitmeniz gerekir çocuğa kimlik çıkarttıktan sonra tabi
Ozlemsvr Alarasel para ile doğum paketti ayri. Sanırım doğum raporu ile ptt başvuruyosun yatiyo 300 tl.
oglumvebenn MihmininAnnesi bunun için çalışmıyor olmak asgariğcretle geçinmek gibi şartlar var mı acaba yoksa herkes başvurduğunda veriliyor mu bu para?
Canoglumbenm Alarasel 300 tl içinde sosyal yardımlaşmaya başvuruyorsun bebeğin kimliğiyle gidip. 1 ay sonra filan pttye yatıyorms senin adına