Loya06 Kızlar benimle alakalı değil bi komşumun anlattığı sizinle paylaşmak istedim kadın şuan 9 aylık hamile ve cinsiyetini hala öğrenemedik sırtı dönük diyip duruyo böyle bişey olabilirmi yani mümkün mü ?
nilaylaylaylay Loya06 yok daha neler . Olur mu öyle şey kuzum ya. Ayrıntılısı var bunun. Göstermese bile yarım saat sonra gel bakalım yarın gel bakalım vs der doktor. Ben öğrenemesem çatlardım. Öğrenene kadar giderdim. Yalan söylüyor ya da saklamak istiyor.
feyzaa34 Loya06 benim arkadaşım 33 haftalik her doktor farklı söylüyormuş biri kız biri erkek. Sırtı dönük olması afedersin testisleri falan göremiyolarmi🤔
Elvn Loya06 bnm kuzenimin oldu ne yuzunu gorduler ne de cinsiytni grduler dogunca gorms oldulr cok nadir olablyor
Naze2151 Loya06 evet mümkün abim son çocuğun cinsiyetini çocuk doğunca öğrendi 😂 ne çikolata kaldı yemediği ne meyve suları
Loya06 nilaylaylaylay ayy manyak o zaman gerçekten bunun neresını saklayacak yada söylemicek😂😂 babasından saklasın çocuğun benden olacak hali yok😂😂😂
Mamiii20 nilaylaylaylay Benim ayrıntılıdada sakladı bacaklar hep çapraz bağdaş kurmuş saklıyor o bölgesini belli bir haftadan sonrada zorlaşıyormuş iyice büyükdükleri için kemik ölçümlerine göre tahmini bişey söyledi doktorum kız dedi yüzde seksen biz herşeyimizi ona göre aldık kızımız olacak diye bekliyoruz inş bi süpriz olmaz doğumda
nilaylaylaylay Loya06 erkek takıntısı var bi kısımda kuzum. Erkekse ondan söylemiyordur nazar ayağına.
Loya06 nilaylaylaylay aaa bunu bilmiyodum bak 🤔 böyle kafalar oluyo demek hala ne diyim akıl fijir versin Allahım 😊
Burcak61 Loya06 benimki de yüzünü göstermiyor en son 18. Haftada azıcık bi görmüştük gidiş o gidiş şimdi hiç bi şekilde göremiyoz 32+6 yım doğunca görcem artık