zlemAtAcar ayseglblbll aaaa o Zaman başka Can'ım. Ben 28. Haftada sandım ☹☹ Bol bol süt yoğurt kaşar peyniri kaşar loru muz leblebi ye
ayseglblbll zlemAtAcar Teşekkürler canım 1 hafta geri demedi doktorum ama küçük dedi söylediklerinizi tüketicem çok teşekkürler.
Tuba8435 ayseglblbll CanIm ben 12. Haftadan beri kulllanıyorum omega imom diye bir vitamin. Yeni vermediler yani bana sana yeni mi önerdi?
ayseglblbll Tuba8435 Sağlık ocağındaki hemşire vitamin vermişti kendi doktorumda eğer onlar verdiyse onu kullan demişti bugünde biraz küçük deyince o hapı içmememi söyledi ve omega hapı verdi canm
Tuba8435 ayseglblbll birde böyle şeyler olur bir hafta geri 2 hafta ileri olanlar var. Yakalar haftalıklarını sen merak etme sıkma canınıda🙏☺
Tuba8435 ayseglblbll decavit mi vermişti sağlık ocağı CanIm? Hiç düşünme bence üzerinde durup kafanı yorma yakalar o büyür 🙏
snglcn ayseglblbll kilosu azmi dedi bu doktorlarida anlamis degilim gayet normal 29da olsa ama kemik gelisimi falan filan bakip dediyse ona bisey diyemem ama kilosu gayet iyi takilma ama zaten ceviz kasar yumurta birde vitamin kullanirsan alir canini sikma bence 😘😘😘
ayseglblbll snglcn Teşekkürler canım 😘😘 kemik gelişimi hakkında olumsuz bişey söylemedi canım kilosuna küçük dedi sadece.
Pnr Kızlar aklınızda bulunsun yumurta da çok kilo aldırıyor bebişe Benimde azdı kilosu on gün sürekli günde 2 Tane yumurta yedim 200 gram aldı
BusRAmazan bnmde 37 haftalık bi hafta qeriden qeliyor kilosu ama doktor korkulacak birşey yok dio. ultrason da yanılma payı oluyormuş 300.400 qr az yada çok oluyormuş doqduqunda