Ddemirlady Arkadaslar merhaba. Allah nasip ederse doğumumu ailemin yanında yapacağım ve bursa da olacak insallah. Ama bursa da doktor ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız iyi olur. İnegöl ilçesinden de tavsiyeleri alabilirim.
Bsrakzmn Ddemirlady merhaba öncelikle Allah kurtarsın inşallah sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin🤲🏼Ben İnegöl’de oturuyorum 38 haftalık oldum ilk günden beri Özel Cihangir hastanesi Ergün Toprak beye gidiyorum çok iyi ve ilgili bir doktor tavsiye edebilirim kendisini😊
Tugba12345 Ddemirlady ben hayat hastahanesne gidyrm önerirm oranin bütn doktorlari iyi pisman olmazsn cnm
snmnl Bnm daha 13 canım sen bitirmişsin az kalmış benim cok zor geciyo bulantıdan kusmaktan hala devam bu ay demirede başlarsa bilemiyorum halim ne olur 12.haftada cinsiyet söylemedi bana canım sana kaçta soyledi
Simges Feronia 2. Gebeliğim ilk doğumumdada kendisine gitmiştim ben çok memnunum , gayet ilgili, soğukkanlı , insanı telaşa sokmayan bir yaklaşımı var ki bu çok önemli.