Obsesifk HakanNeeAkgz bu konuda post açacaktım sen yazmışsın ben ilk ocak ayında vuruldum ğatüne yatamıyordum kolumu kaldıramıyordum. 2.yide dünden önceki gün vuruldum ama bu sefer vurulan yere buz tuttum ve o gün banyo yapmadım inan farketti kolumu kaldırabiliyorum ve üstüne yatabiliyorum vurulacaklara öneririm yani 1. Üstüne buz tutun ama ıslatmayın 2. O gün hatta ertesi günde banyo yapmayın.
Ilkannelik HakanNeeAkgz bünye den bünye ye değişir. Ilk doz da ağrı olmuştu ama 2. Dozun da ağrı olmadi tamamen bunyesel
MucizemiBekliyorum Bilmiyorum ama yarin 1 hafta olcak daha yeni gecti agrisi diyebilirim düne kadar kolumun üstüne yatamiyordum 😔 Acaba 2. Doz da bu kadar agrilimi gececek 🤔
Bsr66 MucizemiBekliyorum bende ayni oyle olmustum bir hafta yatttim desem yeridir ilk 3 gun cok agrim atesim carpintim filan olmustu bir hafta sonra gecmisto normalmis bazi insnlara agri gelebiliyo ama ikinci oyle olmdi hic agrimadi acimadi bile 🤗
YaseminBatrk MucizemiBekliyorum kişiden kişiye değişiyor ağrı sanırım benim iki doz da da hiç ağrımamıştı Gayette güzel araba da kullanmıştım . İnşallah ikinci dozunuz ağrımaz .
Songul88 Pazartesi günü oldum bende bugün anca ağrısı hafifledi bende yatamıyordum kolumun üstüne. Sol tarafa yatmayı seven olarak çok zorlandım ama yarına birşey kalmaz inşallah
Huzur41 Songul88 anladım sağolun. Peki bebeğin cinsiyeti nedir acaba genel de erkekte bel ağrır derler ya 😊
Dimplesgirll Kızlar bgn bende aşı oldum sabah 9 civarında ama hiç ağrım Yok hatta anneme dedim hiç ağrı olmadı herkez çok ağrıyor diyodu dedim acaba sonra mı geliyor ağrısı
Dimplesgirll Songul88 ya üzüldüm bende seviniyordum ağrı olmaz diye hemşire duvara vurmuş gibi hissedersin dedi
seydanurceyhan Bende ilk asida kolum cok agrimisti 1 hafta agridi ama ikincisinde hic agri olmamisti hatta ben tekrar agri cekicem die endiselenmistim 3 .cusunde nolur bilmiorum ve saglik ocagina kayit yaptiriyosun onlar seni tetonaz asisi icin cagiriyolar
Dimplesgirll MucizemiBekliyorum hemşire duvara vurmuşsun gibi hissedersin buz koy dedi işe yarar inşlah ağrırsa
MucizemiBekliyorum Dimplesgirll bana da buz koy demisti ama ben koymadim senin agrirsa koy işe yarayabilir
Sebosss Benim sağlık ocağındaki hemsirem ağrın olursa veya orası yanar kizarirsa pamuğa kolonya döküp oraya bastır demişti canım sende öyle dene biraz olsun acıyı alıyor ama geçmesi bir haftayı buluyor kötü ağrısı biraz😣
MucizemiBekliyorum YaseminBatrk araba falan kullanabildim ama gece istemdışı üzerine yatinca sabaha müthiş bir ağrim oluyordu gecti simdi cok sükür 🙂 siz şanslısınız