Aliyee2 Kizlar merhaba 22 haftaligiz ve asiri ödem var ellerim ayaklarim yuzum cok sisiyor bundan kurtulmak icin ne yapabilirim kontrolume daha var doktoruma danisamadim
Minnosaile Aliyee2 aşırı ödem olması iyi bişey değil diye biliyorum canım. İstersen bir acile gidip tahlil yaptır. Benim de ayaklarım da ödem oluştu ama dinleniyorum , askı da bırakmamaya çalışıyorum. 30 hafta olduk.
Sad3c3m Aliyee2 çok erken başlamış mutlaka kontrolde doktoruna söyle durumu tansiyonunu takip et aşırı yükselip düştüğü oluyorsa bilgilendir doktorunu ve tuzu azaltmaya bak 🙏🏻
Selinnnce Aliyee2 benimde ayni haftalarda sismeye baslasi ama sadece ayaklarim. Doktor el ve yuz sismesi sakincali ama ayaklar sisebilir normal demisti
Aliyee2 Minnosaile normalde az az oluyodu bende altina yastik koyup dinleniyodum ama dün cok kotu oldu ve suan bile bileklerim agiriyor. Doktora kesinlikle danismaliyim heralde
Aliyee2 Sad3c3m evet aslinda 2 hafta once falan tansiyon ölçümü yaptrdim biraz dusuktu ama hemsire sorun olmadigni soyledi. Evet cok odemli arkadasimin bebegi tam gelisemedi kilo bakimindan bende bundan korkuyorum insallah atlatırım
Hande2204 Canim bol bol su ic odemi en iyi idrarla atabilirsin ayaklarinida hep uzatirken kalbinden yukarda olsun altina yastik falan koy birde tuzlu yememen gerek