mhz 38+5 olduk. Her tepiğinde kaburgam kütür kütür ediyo 😂ayaklarım ellerim şişlikten feryat ediyor 😂😂
Huriyemustafa mhz bende 38+3 üm artık çok sıkıldım . Bi yerime ağrı girse seviniyorum gelecek diye. Ama geçiyor 😄😄
Mucizeemm mhz 39+5 olduk ne sancı ne nişan hiç bişey yok artık sıcaktan bayılıyorum 😤 sürekli banyo yapmaktan civciv gibi oldum 😂
mhz Huriyemustafa bundan iki hafta önce hafif kahverengi bi akıntı geldi nst de hafif sancı çıktı ama hala bekliyorum bende 😂😂
Glzekc Huriyemustafa Huriyemustafa 38+2 olduk aynısını bnde yaşıyorum hem korkuyorum hemde Ağrı girince seviniyorum nişanim gelse falan die bekliyorum 😂😍
Emelkcyrk Kızlar benim bu sabah nişanım geldi dün de nst de 4 kere 100 e çıktı sancım inşallah bugün yarın doğururum
SVLKRM 39+3 üz bizde ama ara ara belimde ağrı giriyor nst de çıkmıyor sanci ama. Yalanci sancıymis :) birde bebek hareketlerinde son birkaç gündür bi azalma var sizlerde de oldu mu
Okyanusolmak Hareketsiz yatmayın. Sürekli hareket edin spor yapın merdiven çıkın. Vucut hareketlenince daha çabuk başlar doğumunuz
Seymanurr 40+3 den selamlar😝 kızımın keyfi pek yerinde hiç bir belirtimiz yok yalanci sancim bile yok 😅