Kızlar İnan’ın boşanmaları okuyorum kötü eşleri okuyorum o kadar üzülüyorum ki .. allah onlara bırakmasın eger anne babanın sözünü dinleyeceklerse evlenmesinler kimsenin günahına girmesinler .. allah kahretsin öyle adamları adam bile değiller aslında .. benim babam pisliğin önde gideni varsa yoksa kendi ailesi hiç çocukları umrunda değiller çocuklarından biri hasta olsun hastaneye bişe götürmez ama ailesi arasa dese gel beni buraya götür seve seve götürür .. böyle insanlar nasıl Can verecek bilmiyorum ama anne babalarda da suç var oğlum sen evlisin böyle yapma diyeceğine tam tersi kendi oğullarını kullanıyorlar evet kullanıyorlar kızlar sırf para çekmek sırf arabayla oraya buraya götürmek sırf onlara hediye almak .. allah böylr adamları kahretsin kim oluyorsa olsun benim dedem annemi kabul etmemiş zamanında annem çekmiş hala da çekiyor.. demek istediğim eger anne babalarınız arkanızda değilse bu dünya size zehirdir böylr kocalar yüzünden . Çünkü eş demek yeni hayat demektir .. çok dikkat etmek lazım eş seçerken kötü mü çıktı o Zaman çocuk yapmakta biraz düşünmek lazm .. bizler o kadar safız ki iki güzel lafına kanıp diyoruz tamam bundan adam olur ama kötü adam kötüdür . Allah bizi kötü adamlara rast getirmesin eşlerimizi de iyi etsin .. sevgilerle kızlar 🌺